Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mener Berg er på Hiddink-nivå

- Henning har baller, sier Fulham-Elrich.

SOGNSVANN (Dagbladet.no): Henning Bergs voldsomme vinnervilje har gjort ham til en av Tippeligaens beste trenere på rekordtid. Han førte Lyn til en sterk 3. plass i sin debutsesong i Tippeligaen, og har som målsetting å gå helt topps i år.

Det er det grunn til å ta på alvor - for Berg er en mann som har for vane å nå målene sine.

Lyns innleide helt fra 2-1-seieren over Vålerenga, Ahmad Elrich, mener Lyn-treneren bare er i startgropen av en stor trenerkarriere.

- Henning har en stor framtid. Har har potensial til å bli en fantastisk manager. Jeg tror det bare vil ta et par år før han er trener i en europeisk storklubb, sier Elrich til Dagbladet.no.

Elrich spiller for Australias landslag, og har dermed blitt trent av en av verdens mest respekterte trenere, Guus Hiddink. Berg står likevel ikke tilbake for den meritterte nederlenderen.

- Jeg har hatt en del veldig dyktige trenere, slik som Hiddink. Og Henning er helt der oppe sammen med ham. Henning vet hva han snakker om og er en fantastisk motivator. Han får ut det beste av hver spiller, og gjør det til en fornøyelse å være på trening, lyder skussmålet fra Elrich.

Rosen stopper imidlertid ikke der:

- Se bare hva han har gjort i Lyn. Det kryr av unge spillere på laget, og han er ikke redd for å bruke dem. Henning har baller, sier Elrich.

Henning Berg smiler avvæpnende konfrontert med rosen fra Elrich.

- Det er selvsagt smigrende å høre, er alt han vil si.

<B>HAR FUNNET TONEN:</B> Australske Ahmad Elrich tror Henning Berg trener en europeisk storklubb om noen år - og rangerer ham på linje med Guus Hiddink.
MERITTERT: Guus Hiddink har hatt suksess med både klubblag og landslag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling