TULLPRAT: - Hvis Boonen mener det så har han ikke sett opptakene av rittet, forteller sportsdirektør i BMC, Allan Peiper til procycling.no mandag formiddag. Teamsjefen fnyser av belgierens utsagn, og mener det viktigste var at BMC fikk en mann sammen med klassikerspesialisten. Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix
TULLPRAT: - Hvis Boonen mener det så har han ikke sett opptakene av rittet, forteller sportsdirektør i BMC, Allan Peiper til procycling.no mandag formiddag. Teamsjefen fnyser av belgierens utsagn, og mener det viktigste var at BMC fikk en mann sammen med klassikerspesialisten. Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpixVis mer

Mener BMC ødela Hushovds sjanser

BMC-sjef: - Da har han ikke sett opptakene fra rittet.

(procycling.no): Etter søndagens elleville utgave av Paris - Roubaix, har Tom Boonen (Omega Pharma - Quick-Step) lettet på sløret og uttalt at det var to grunner til at det ikke gikk veien for han:

- Motvinden var en plage. I tillegg kjørte BMC etter sin egen rytter i Thor Hushovd da vi satt i brudd sammen. Jeg kan ikke forstå det, sier Boonen til cyclingnews.com.

Fnyser av Boonen I BMC stiller man seg helt uforstående til Boonens kommentar.

- Hvis Boonen mener det så har han ikke sett opptakene av rittet, forteller sportsdirektør i BMC, Allan Peiper til procycling.no mandag formiddag.

Teamsjefen fnyser av belgierens utsagn, og mener det viktigste var at BMC fikk en mann sammen med klassikerspesialisten.

- Det var derfor vi sendte Thor fra hovedfeltet og opp til Boonens utbrytergruppe da det gjensto rundt 25 kilometer. Så fort Thor var oppe, lot vi Belkin overta i hovedfeltet, understreker Peiper.

Allan Peiper mener det ville vært helt meningsløst om BMC skulle kjøre inn sin egen mann i brudd.

Hushovd enig i taktikken Australske Peiper hevder han snakket med Hushovd etter løpet, og Oksen skal selv ha vært enig i BMCs taktikk.

- Vi snakket om at man aldri vet hva Boonen kan finne på. Derfor var det viktig for oss å nøytralisere han på et vis, hevder Peiper.

- Det ville vært helt meningsløst om vi skulle begynne å jakte på Thor da han satt i brudd, fortsetter sportsdirektøren.

Det har foreløpig ikke lyktes procycling.no å komme i kontakt med Hushovd selv.

• Denne artikkelen er levert av sykkel-nettstedet procycling.no