Bolsjunov slår tilbake mot norske skistjerner

Mener Bolsjunov fikk scooterhjelp: - Uprofesjonelt

Simen Hegstad Krüger mener snøscooteren lå for nærme og hjalp Aleksandr Bolsjunov. Russeren er ikke enig og slår tilbake mot Krüger, Emil Iversen og de norske stjernene.

IMPONERTE: Johannes Høsflot Klæbo, Alexandr Bolsjunov og Emil Iversen jublet alle etter 34 km fri teknikk menn under Ski Tour 2020 i Meråker.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
IMPONERTE: Johannes Høsflot Klæbo, Alexandr Bolsjunov og Emil Iversen jublet alle etter 34 km fri teknikk menn under Ski Tour 2020 i Meråker. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MERÅKER (Dagbladet): Aleksandr Bolsjunov banket all motstand på den 34 kilometer lange etappen i vakre vinteromgivelser i Meråker.

Nå er russeren storfavoritt til å vinne Ski Tour 2020 sammenlagt. Seks av de sju beste i sammendraget er nordmenn, men det er Bolsjunov som leder med over minuttet før avslutningshelga i Granåsen.

I Meråker i dag var den russiske bjørnen ekstremt sterk. Det kan ingen ta fra Bolsjunov. Samtidig så han ut til å profittere på posisjoneringen til snøscooteren, som lå oppsiktsvekkende nærme verdenscuplederen i perioder for å fange de optimale TV-bildene.

Det innebærer potensielt mindre luftmotstand for Bolsjunov som lå i tet.

- Upfesjonelt

Simen Hegstad Krüger er kritisk til at scooteren så lå nærme og skjermet vind for Bolsjunov.

- Scooteren lå nok litt for nærme en periode. Det var fryktelig mye sidevind. Hvis scooteren ligger rett på siden da, er ikke det bra, sier Krüger til Dagbladet.

- Vi diskuterte det i teltet. Scooteren lå nok litt for nærme. Samtidig er jeg mest irritert på meg selv for at jeg ikke klarte å være med Bolsjunov i dag og at jeg mistet ryggen hans i et medvindsparti.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer