Mener Carew er en av Europas beste spisser

«Han lille» beskriver «han store».

(Dagbladet.no:) John Carew (27) har vært i Aston Villa en måned, og han har allerede rukket å gjøre seg bemerket.

Fotballkjennere i England visste han var god, men det teller liksom ikke før varene er levert i Premier League.

En av dem som har blitt imponert er spissmakker Ashley Young (21).

Unggutten kom til klubben et par dager etter Carew, og kanskje det er derfor de har funnet hverandre - både på og utenfor banen.

- Lærer mye av ham

- Han er en av de beste i Europa. Han har et veldig godt rykte, siden han har spilt i Champions League i flere år. Du kan ikke annet enn å lære av en person som ham, sier Young ifølge nyhetsbyrået PA.

Han forteller at de har fått til et bra samarbeid på topp, og at det bare blir bedre og bedre for hver kamp. De utfyller hverandre bra, mener den tidligere Watford-spissen som kom til Villa for over 100 millioner kroner.

- John har høyden og styrken, og er også rask og en god avslutter. Til å være så stor har han en bra teknikk og flott balanse.

STOR, RASK, TEKNISK, SKUDDSTERK: Slik beskrives John Carew av spissmakker Ashely Young. Foto: AP
STOR, RASK, TEKNISK, SKUDDSTERK: Slik beskrives John Carew av spissmakker Ashely Young. Foto: AP Vis mer

Tar følge til trening

Young forteller at de reiser til trening sammen hver morgen, siden de bor i samme boligkompleks.

- Noen beskriver oss som «han lille» og «han store» andre sier han er storebroren min. Og han er faktisk som en storebror for meg, som gir meg gode råd, sier 21-åringen.

Selv om Villa bare har vunnet to av de siste 15 kampene, har Young stor tro på at den sovende storheten skal komme tilbake til gamle høyder.

- Villa er en storklubb som har ambisjoner om å være blant de seks beste, og jeg tror det kommer til å skje - og jeg tror også vi kommer til å spille i Champions League. Det er det ikke bare jeg som tror på. Hele klubben gjør det, sier Young.

PS! Aston Villa skulle egentlig møtt Arsenal i helga, men London-laget spiller ligacupfinale mot Chelsea så den kampen er utsatt til 14. mars.

HOLTE END HERO: John Carew har allerde rukket å bli populær på Villa Park.
LILLEBROR: Ashley Young sier han ser på John Carew som en storebror.