Mener Godsets vinnermål burde vært annullert

Jönsson uenig med dommeren.

DRAMMEN / OSLO (Dagbladet): Strømsgodset - Rosenborg 2-1

Peter Kovacs ble Strømsgodsets store helt da han stanget inn målet som holder drammensernes gullhåp i live kvarteret før slutt på Marienlyst i kveld.

Scoringen burde imidlertid vært annulert, skal en tro Rosenborg-trener Jan Jönsson. Han mener Razak Nuhu forstyrret Daniel Örlund fra å kunne redde headingen til Kovacs.

SNAKKET MED DOMMEREN: Janne Jönsson mente at Rosenborg og Daniel Örlund burde fått frispark da Peter Kovacs stanget inn 2-1 til Godset. 
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
SNAKKET MED DOMMEREN: Janne Jönsson mente at Rosenborg og Daniel Örlund burde fått frispark da Peter Kovacs stanget inn 2-1 til Godset. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

- Vår keeper blir hindret fra å gjøre en redning. En av deres spillere forstyrrer ham, han kunne lett ha fått et frispark på den, sier Jönsson til Dagbladet.

- Men er ikke keepere veldig beskyttet i den type situasjoner?

- Jo, de bruker å være det, sier Jönsson før han legger til:

- Og det kan være ok å gå bort fra det i noen tilfeller, og det gikk imot oss i dag, sier den tidligere Stabæk-treneren.

Også Daniel Örlund mener han burde hatt frispark.

- Dommeren gjorde en bra jobb for Strømsgodset der, men ikke for oss, sier Örlund til TV 2.

Jönsson mener RBK «stort sett» har gjort det bra forsvarsmessig i de siste to Tippeligakampene mot Molde og Strømsgodset, men irriterer seg over at de ikke avgjør jevne kamper til sin fordel.

- Vi har vært dyktige på det tidligere i år, så jeg har ingen bra forklaring på hvorfor det har blitt slik nå. Noe feil gjør vi, men det har vært jevne kamper mot sterk motstand på bortebane. Vi har ikke hatt marginene på vår side, og kanskje har vi ikke vært gode nok.