Mener Inter kun bryr seg om Zlatan

Nå truer Maicon med å forlate Mourinho.

- IKKE SJALUSI:Men brasilianske Maicon truer med å forlate Inter fordi klubben angivelig kun er opptatt av å etterkomme Zlatans ønsker. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo
- IKKE SJALUSI:Men brasilianske Maicon truer med å forlate Inter fordi klubben angivelig kun er opptatt av å etterkomme Zlatans ønsker. Foto: REUTERS/Alessandro GarofaloVis mer

||| (Dagbladet.no): - I tre år har Inter behandlet meg respektløst, antakelig fordi de kun bryr seg om Zlatan og nye kontrakter med ham. Jeg er lei av å ikke bli behandlet bedre, sier Inters brasilianske høyreback Maicon til Gazetto dello Sport, ifølge bold.dk.

Nå vurderer han å forlate San Siro og Jose Mourinho.

Zlatan ble toppscorer i årets Serie A og skal angivelig være aktuell for Champions League-mester Barcelona i en byttehandel med Samuel Eto'o og en solid neve euros.

Chelsea skal på sin side ha følere ute etter Maicon, som bedyrer at utspillet ikke skyldes sjalusi på den svenske spissjuvelen.

- Han er et fenomen, men jeg har ikke hørt noe fra klubben og det skuffer meg. Jeg har bedt agenten min sørge for at jeg blir lykkelig igjen. Her, eller et annet sted, sier 27-åringen.