Mener Kalla blir uthengt i SVT-innslag: - Smakløst

Skilandslaget er forbanna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Under den svenske Idrottsgalan 2016 i kveld hadde SVT satt sammen flere av Charlotte Kallas bitreste intervjuer.

Det fikk pressesjefen i det svenske langrennslandslaget til å reagere.

- Dette er den Charlotte jeg kjenner som ønsker alle godt, også SVT. Tommelen ned for Pops' (André Pops i SVT) spøk. Å være morsom på en vinnerskalles bekostning er smakløst. Liker det ikke, skriver Torbjörn Nordvall, pressesjef på det svenske landslaget, på sin Facebook-side.

Det er svenske Expressen som gjengir innholdet.

Tv-profilen André Pops og SVT hadde satt sammen et humoristisk innslag der de snakket om skisesongen - og der ble Kalla dratt fram. Den svenske langrennsløperen var blant annet forfulgt av uhell og fall i Tour de Ski nylig.

- Jeg synes innslaget var morsomt. Jeg skjønner ikke hvorfor skifolket reagerer, sier Idrottsgalan-leder Stephan Rimér.

Landslagets pressesjef reagerer på at Kalla blir framstilt på en negativ måte.

- Charlotte Kalla er en vinnerskalle og gjør alltid sitt beste. Hun setter høye krav til seg selv og derfor synes jeg det er sterkt av henne å stille opp og gjøre alle intervjuene. Dette hører ikke hjemme på en idrettsgalla. Det er et slag under beltestedet, sier Torbjörn Nordvall til Expressen.

Den svenske svømmestjernen Sarah Sjöström vant den prestisjetunge Jerringpriset og årets kvinnelige utøver i Sverige. Skiløperen Johan Olsson ble årets mannlige utøver.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer