Mener King må lære av Vardy

I helga venter gamleklubben United.

KONG KING: Bournemouths norske spiss Joshua King viste gode takter da Chelsea ble beseiret på Stamford Bridge. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
KONG KING: Bournemouths norske spiss Joshua King viste gode takter da Chelsea ble beseiret på Stamford Bridge. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Joshua King representerte Manchester United, var Premier League - ifølge UEFA-rankingen - verdens beste liga, mens Manchester United var Premier Leagues beste lag.

Så dro nordmannen til Blackburn og senere videre til Bournemouth for å få den spilletiden han trengte for å få ut sitt potensial.

De færreste mener at King har klart det. Likevel har 23-åringens utvikling vært bedre enn gamleklubben som han spilte i fra 2009 til 2013.

Etter at King forlot Manchester United, har det meste gått galt for de røde djevlene.

- Jeg tror ikke King tenker så mye på det som skjer i United. Men han har nok litt lyst på en liten hevn for at han aldri fikk sjansen der, sier Tottenham-legenden Erik Thorstvedt til Dagbladet.

- Rooney ingen målestokk for King Champions League-exiten på tirsdag var bare en av mange nedturer i den røde delen av Manchester. Da King debuterte i Champions League for Manchester United mot Galtasaray i november 2012, var klubben i en helt annen forfatning enn nå.

- United har fått mye kritikk. Derfor kan det fort komme en motreaksjon mot Bournemouth til helga. Samtidig har United veldig mange skader i forsvaret, noe som er en fordel for Bournemouth og King.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer