Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mener Kollenbrølet er borte

Langrennsledere og utøvere mener stemningen i Holmenkollen er borte. De savner rett og slett kollenbrølet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Arrangøren har ikke fulgt med, den må gjøre noe for å trekke folk. Kollen er et fantastisk sted å gå renn, men det taper seg litt. De har vært for dårlige på å markedsføre skirennene de har der oppe, sier Jens Arne Svartedal til NRK.

I går vant han sprintrennet i Drammen. Der var det fullt trøkk fra første stavtak. Mange av utøverne mener konkurransen i Drammen er den beste i verdenscupen.

Lørdag skal det arrangeres tre- og femmil i Holmenkollen. De siste årene har det vært lite tilskuere på stadion, og kommer det ikke flere for å se verdenseliten i langrenn, kan Kollen miste status som verdenscuparrangør.

– Det er hele tiden en utfordring å være best på arrangørsiden. Får du dårlig tilbakemeldinger på noen arrangementer så kan man miste hele arrangementet. Det må vi jo prøve å unngå, sier sportssjef Bjørnar Håkensmoen.

(ANB)• Din kommentar: Er Kollen ikke som før?

SAVNER STEMNING: Jens Arne Svartedal (t.v)føler at publikum i Holmenkollen er blitt mindre livlig. Foto: Scanpix
SAVNER STEMNING: Jens Arne Svartedal (t.v)føler at publikum i Holmenkollen er blitt mindre livlig. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!