Mener Liverpool løy om kona hans

Bitter avskjed for Mascherano.

I VERDENS BESTE KLUBB: Javier Mascherano fikk sin Barca-overgang, etter at han skal ha nektet å spille mer for Liverpool. Foto: AP/Manu Fernandez
I VERDENS BESTE KLUBB: Javier Mascherano fikk sin Barca-overgang, etter at han skal ha nektet å spille mer for Liverpool. Foto: AP/Manu FernandezVis mer

||| (Dagbladet): Mandag ble Javier Mascherano presentert som Barcelona-spiller.

Nå tar Argentina-kapteinen et oppgjør med sin tidligere klubb, Liverpool.

- Da de startet å involvere familien min og si ting som ikke stemte, da begynte jeg å slite, sier Mascherano ifølge The Guardian.

Ble sinna av løgner Han refererer til historier om at kona hans ikke trivdes på Merseyside, og at årsaken til at han ville bort var for å gjenforenes med familien, som har bodd i Buenos Aires mesteparten av året mens han spilte i Liverpool.

Han mener i stedet de helrøde brøt et løfte de ga for et år siden: En forbedret kontrakt og anledning til å få gå denne sommeren.

Forrige sommer ble han priset til en halv milliard kroner. Nå sies det at han til slutt ble solgt for omlag 190 millioner, ikke mye mer enn summen Liverpool selv ga i 2007.

- De lovte meg noe i et helt år, men innfridde aldri løftet. Og det hadde ingenting med familien min å gjøre, eller noe sånt. Når du hører løgner, så blir du selvsagt sinna, sier Mascherano.

ANKLAGES: Mascherano mener Roy Hodgson visste om grunnen til at han ville bort, men unnlot å fortelle sannheten. Foto: AFP/PAUL ELLIS
ANKLAGES: Mascherano mener Roy Hodgson visste om grunnen til at han ville bort, men unnlot å fortelle sannheten. Foto: AFP/PAUL ELLIS Vis mer

Ifølge britiske medier gikk midtbaneankeret ned i lønn for å få til klubbskiftet. Og han er forberedt på at han ikke spiller hver kamp for Barcas stjernegalleri.

- Da denne sjansen kom, kunne jeg ikke nøle. Jeg har sluttet meg til den beste klubben i verden, og det beste laget i verden, sier Mascherano.

Takker Rafa Da han kom til enighet med Barca nektet han å spille mot Manchester City. Roy Hodgson, Liverpools nye sjef, uttalte at argentineren var «egoistisk og lite profesjonell».

Mascherano svarer med å takke Rafa Benitez, Hodgsons forgjenger, for tida i Liverpool.

- Rafa lærte meg taktikk. Han er en av trenerne som har lært meg mest i min karriere, og jeg er veldig takknemlig. Han var av stor betydning for meg, sier argentineren.

SPILTE ÉN SERIEKAMP: Javier Mascherano (t.h) var med i serieåpningen mot Arsenal, det ble hans ligaavskjed med Anfield. Foto: EPA/ANITA MARIC
SPILTE ÉN SERIEKAMP: Javier Mascherano (t.h) var med i serieåpningen mot Arsenal, det ble hans ligaavskjed med Anfield. Foto: EPA/ANITA MARIC Vis mer