«Mener NFF alvor bør de kaste burgere, pølser og brus ut av Ullevaal Stadion»

Morten P kommenterer.

GJØR ULLEVAAL GRØNN: Men skal NFF høste hundre prosent troverdighet i sitt ambisiøse mål om å gjøre Norge sunnere, er det bare en ting å gjøre. De må kaste den maten som gjør folk stadig tjukkere og sjukere ut av eget hus, skriver Morten Pedersen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
GJØR ULLEVAAL GRØNN: Men skal NFF høste hundre prosent troverdighet i sitt ambisiøse mål om å gjøre Norge sunnere, er det bare en ting å gjøre. De må kaste den maten som gjør folk stadig tjukkere og sjukere ut av eget hus, skriver Morten Pedersen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Til helseministerens applaus utvider Fotballforbundet sitt nasjonale helseansvar. Mener de alvor bør de kaste burgere, pølser og brus ut av Ullevaal Stadion.

COCA-COLA-TRIBUNEN ble valgt bort for mindre penger og den mye sunnere kortsida som nå bærer navnet Bendit. Det er flott.

PARALLELT VET JEG at Norges Fotballforbund har sagt nei til betydelige sponsorater fra matprodusenter hvis tilbud kommer fra den andre siden av helseskalaen enn den helgrønne avtalen som ble forlenget i går. Det er enda bedre.

Men skal NFF høste hundre prosent troverdighet i sitt ambisiøse mål om å gjøre Norge sunnere, er det bare en ting å gjøre.

De må kaste den maten som gjør folk stadig tjukkere og sjukere ut av eget hus.

NÅR FOTBALFORBUNDETS GENERALSEKRETÆR sier samfunnet har store utfordringer knyttet til kosthold, trening og søvn ser jeg helseminister Bent Høie nikke på hodet. Den samarbeidsavtalen NFF og Bama undertegnet i går er nemlig som snytt ut av enhver helseministers helsemål for befolkningen. Og når en statsråd nikker på hodet skaper Norges største særforbund politisk goodwill for framtida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer