Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mener Norge er arrogante

Skotsk stopper ute etter Riise.

(Dagbladet.no): Norge lot seg hisse opp over Skottland-sjef Berti Vogts uttalelser om at tippeligaen består av «amatørlag». Nå er det skottenes tur til å bli irriterte.

Grunnen?

- Jeg leste i dag at John Arne Riise forventer å vinne de kommende to kampene, sier Skottland- og Everton-stopper Gary Naysmith småirritert til PA.

Riise motiverer

Det betyr tre poeng lørdag og mot Slovenia onsdag om ei uke. Riises offensive holdning har blitt lagt merke til i Skottland-leiren før den særdeles viktige kampen på Hampden Park.

- Snakker han på vegne av laget, drar de hit og regner med å ta tre poeng. Det gjør oss definitivt mer motivert til å vinne, uttaler Naysmith.

Han mener et stappfullt stadion kan gjøre Glasgow til en heksegryte lørdag.

- Det betyr enormt for spillerne. Vi spiller vennskapskamper der, og bare 20.000-25.000 stiller opp. Hvis det blir fullt (stadion har en kapasitet på 52.500), kommer det utvilsomt til å hjelpe oss.

Skotsk skadetrøbbel

Skottene har flere skadebekymringer før lørdagens kamp. Portsmouths midtbanespiller Nigel Quashie erklærte seg uaktuell for spill i dag, Malcolm Mackay er også skadet, mens Steven Pressley sliter med å bli klar. Kun Vidar Riseth er tvilsom for Norge.

Skottene bekymrer seg likevel ikke.

- Spillerne som er her er mer enn klare for å gjøre en jobb. Vi kan få poeng fra begge kampene, sier Naysmith.

Noe mer forsiktig i uttalelsen enn Riise angivelig har vært. Lørdag finner vi ut om beskjedenhet lønner seg.

LOVER KAMP:</B> Gary Naysmith er irritert på det han mener er småarrogante uttalelser fra John Arne Riise. Her er han i aksjon mot Brede Hangeland og Christer Basma i fjorårets landskamp.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media