Mener pinlig kåring oppsto fordi Zlatan vinner så ofte: - Det kan ikke være noen annen grunn

Agent Mino Raiola stiller spørsmålet.

FIKK INGEN PRIS:
Sveriges Zlatan Ibrahimovic var nominert i to kategorier, men fikk ikke med seg hjem noen pris.
Foto: Janerik Henriksson/TT kod 10010
FIKK INGEN PRIS: Sveriges Zlatan Ibrahimovic var nominert i to kategorier, men fikk ikke med seg hjem noen pris. Foto: Janerik Henriksson/TT kod 10010 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag gikk den svenske Idrettsgallaen av stabelen i Sverige, et arrangement som skapte store reaksjoner. Først og fremst på grunn av at superstjernen Zlatan Ibrahimovic ikke vant en eneste pris.

Det til tross for at han nærmest egenhendig sendte Sverige til EM, og skjøt klubblaget PSG til trippelen. Istedenfor gikk prisen som årets mannlige utøver til langrennsløper Johan Olsson, som vant gull og bronse i VM i Falun i fjor vinter.

- Det er direkte pinlig at Zlatan ikke blir kåret til årets mannlige idrettsutøver. Det er en skam, skrev Expressens kommentator Daniel Kristoffersen på Twitter mandag.

Zlatan Ibrahimovic var nominert i to kategorier: Årets mannlige utøver og Jerringprisen. Den siste prisen ble stemt fram av folket, mens det svenske idrettsakademiet valgte Johan Olsson som vinner.

Nå har Zlatans frittalende agent Mino Raiola tatt bladet fra munnen i saken.

- De er kanskje lei av at han vinner alle priser. Det kan ikke være noen annen grunn. Dere burde spørre akademiet. Kanskje de tenkte: «Nå har vi noen andre». Det er en merkelig avgjørelse, men det er som det er, sier Raiola til Expressen.

Agenten mener 2015 ikke har vært noe dårligere enn andre år for Zlatan.

- Zlatan blir bedre for hvert år. Jeg har aldri sett ham bli dårligere. Det skjer alltid noe med Zlatan. han er et større varemerke enn Volvo. Han representerer Sverige på en måte som ingen andre har gjort. Han satte Sverige på kartet. Han er den beste ambassadøren Sverige har. Pluss at han er en fantastisk idrettsmann, sier Raiola.

Agenten legger til at han respekterer de som vant prisene, og at han også vet at Zlatan respekterer dem.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer