Mener RBK-gull er bra for norsk fotball

Nannskog sikker på RBK.

SIKKER: Daniel Nannskog er sikker på at gullet havner i Trondheim etter endt sesong. Svensken tror det er bra for norsk fotball. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
SIKKER: Daniel Nannskog er sikker på at gullet havner i Trondheim etter endt sesong. Svensken tror det er bra for norsk fotball. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIXVis mer

|||

Rosenborg har sju poengs ledelse etter 14 serierunder. Målkongen Daniel Nannskog og regjerende seriemester Stabæk har allerede abdisert.

For svensken er sikker på at trønderne tar seriegullet, melder tv2.no.

- Det er ikke noe jeg bare sier, dette mener jeg virkelig. De har en bra og bred stall, og kan sette inn gode erstattere ved gule kort og skader. Det kan kanskje ikke vi andre lag gjøre. Derfor tror jeg de stikker av med gullet i år.

Og det stopper ikke der.

Nannskog mener også det er bra om Rosenborg vinner serien - år etter år.

- Kanskje det kan være bra for Norge, med en sånn klubb som har økonomi og som kan være der oppe hele tiden. Vi har jo vist at vi ikke har økonomi til å være i toppen hele tiden, sier han.

- Det er kanskje litt kjedelig, men jeg tror det kan være bra for norsk fotball og for landslaget at vi har et stabilt bra lag, som vinner hele tiden.

(NTB)