Mener Riise filmer: - Haha, hva driver han med her?

Reagerer på Riise-situasjon.

• Delhi Dynamos - Goa 1-0 (1-0)

(Dagbladet): John Arne Riises Delhi Dynamos tok seg videre til det indiske sluttspillet etter å ha blitt nummer fire i ligaen denne sesongen (de fire beste lagene går til sluttspill). I dag møtte de serievinner Goa i den første av to sluttspillkamper.

Etter 15 minutter i kampen fikk havnet John Arne Riise i søkelyset, da han gikk i bakken på dramatisk vis uten at ballen var i nærheten. Goa-spiller Grégory Arnolin hadde tilsynelatende slengt ut en arm i brystet på nordmannen, som falt tungt i bakken.

Reprisen viste at Arnolin hadde en arm i brysthøyde på venstrebacken.

Reagerer - Det er ingenting i det hele tatt, absolutt ingenting, sier den ene kommentatoren når han får se hendelsen i reprise.

- Jeg er ikke sikker på hva Riise forsøker å oppnå der. Han faller veldig lett, og han er ikke glad for det, sier han videre.

John Arne Riise ble liggende på bakken en stund, mens Grégory Arnolin tydelig viste hva han mente om situasjonen. Etterpå viste nordmannen dommeren hva som hadde skjedd. Pipeblåseren fikk imidlertid ikke med seg hendelsen.

Viasat-kommentator Daniel Høglund reagerte på Twitter. Du kan se meldingen hans i høyremargen.

John Arne Riise forteller at han fikk en knyttneve i magen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Hadde jeg filmet så hadde jeg lagt meg flat og beklaget nå. Såpass ærlig er jeg, skriver han på Twitter.

Godt utgangspunkt Delhi Dynamos møtte nettopp Goa i den siste seriekampen. Riises lag tok en tidlig 2-0-ledelse, før Goa snudde kampen til 3-2-seier.

Delhi Dynamos slo Goa 1-0, og har sikret seg et godt utgangspunkt. Returoppgjøret spilles 15. desember.

- Vi spilte veldig bra i den første omgangen. Sist vi møtte de tapte vi i andreomgang, men vi spilte veldig fokusert i dag. Vi fortjente seier, sier Riise til Indian Super League.

I den andre sluttspillkampen møtes Chennaiyin og Atlético de Kolkata.

LES OGSÅ: Dilemma for hysteriske Riise-fans i India.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram