Mener sex er grunnen til at han spiller bra: - Han nyter noen ting han ikke hadde før

Endelig en gift mann.

GIFT: Prince Amukamara giftet seg med Pilar Davis tidligere i år. Lagkameraten hans i New York Giants, Antel Rolle, mener det er grunnen til at Amukamara nå virkelig har funnet formen. Foto: Stella Pictures
GIFT: Prince Amukamara giftet seg med Pilar Davis tidligere i år. Lagkameraten hans i New York Giants, Antel Rolle, mener det er grunnen til at Amukamara nå virkelig har funnet formen. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): New York Giants' «cornerback» Prince Amukamara har hatt en god sesong så langt.

Det er kanskje nærliggende å tro at han etter fire år i NFL har tilpasset seg tempoet og nivået, og at det er derfor 25-åringen nå har funnet formen for alvor. Lagkamerat Antel Rolle har derimot en helt annen forklaring:

Sex.

- Mye har forandret seg Amukamara er meget religiøs, og har tidligere sagt at han vil avstå fra sex før ekteskapet. Tidligere i år giftet han seg med Pilar Davis, og Rolle tror ikke det er noen tilfeldighet at han nå spiller bedre enn noen gang.

- Det er mye som har forandret seg med Prince. For det første så har han giftet seg. Han nyter noen ting han ikke hadde før. For en mann så er det viktig. Det hjelper ham. Han har litt mer sprang i steget om dagen, og det er noe vi trenger, sier Rolle til NJ.com.

På fire kamper har han allerede levert to «interceptions», og er i tillegg foran skjema til 100 taklinger.

- Prince er en fyr som holder humøret oppe. Han er en morsom type, men når han er på banen ser du at han er mer aggressiv enn tidligere. Han tar vare på mulighetene sine og vinner dueller.

Spiller i utvikling Men for all del. Det er ikke bare sexlivet som skal ha æren for at Amukamara nå har begynt å levere varene for alvor.

Treneren hans, Tom Coughlin, sa i forrige uke at han har sett utviklingen over lengre tid.

- Prince er en ung mann som har forbedret seg veldig år etter år,sa han.

Rolle vil likevel ikke helt slippe taket i sin teori om at ekteskapet har gjort Amukamara godt på mange måter.

- Jeg tror alt henger sammen. Han har giftet seg, og han kan omsider ha sex. Han utvikler seg som en mann, og er i ferd med å bli den dominante spilleren som vi vet at han er i stand til å bli.

I AKSJON: Prince Amukamara takler Andre Johnson fra Houston Texans. På fire kamper har han allerede levert to «interceptions», og er i tillegg foran skjema til 100 taklinger. Foto: Alex Goodlett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
I AKSJON: Prince Amukamara takler Andre Johnson fra Houston Texans. På fire kamper har han allerede levert to «interceptions», og er i tillegg foran skjema til 100 taklinger. Foto: Alex Goodlett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer