Calle Halfvarsson vs. Petter Northug

Mener sosiale medier ødelegger Northugs karriere: - Synes fryktelig synd på ham

Overfor Dagbladet er Petter Northug nok en gang nådeløs mot rivalen Calle Halfvarsson, i kjølvannet av svenskens anklager om at Northug ikke er fokusert nok på idretten.

FOKUS: Calle Halfvarsson anklager Petter Northug for å ha mistet fokus. Northug ber Halfvarsson oppsøke hjelp. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FOKUS: Calle Halfvarsson anklager Petter Northug for å ha mistet fokus. Northug ber Halfvarsson oppsøke hjelp. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Petter Northug lever opp til årstiden og høster inn likes på Instagram med sine kreative og morsomme bilder med treffende bildetekster - alt fra fordreide bilder om sin egen vekt til brødresammenlikninger med Vidar Løfshus.

Rivalen Calle Halfvarsson sier nå i et intervju med Expressen at han tror Northugs fokus i sosiale medier går på bekostning av det sportslige.

- Jeg vet ikke hvor mye Petter bryr seg lenger. Jeg tror ikke han er like dedikert til sporten som han var før, sier Halfvarsson til den svenske avisa.

- På sosiale medier derimot har han mye for seg. Jeg tror at hvis man holder for mye på med sosiale medier, vil det ta fokus vekk fra treningen. Det virker som det er for mye lek foran kamera med Petter.

Northug: - Synes fryktelig synd på ham

Overfor Dagbladet er ikke Petter Northug nådig når han blir konfrontert med Halfvarssons uttalelser.

- Han som aldri har prestert, tenker jeg veldig lite på. Jeg synes jo fryktelig synd på ham som person, der han står uten individuelle titler og har ødelagt for sin egen nasjon på alle stafettene som ankermann, sier Northug til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer