TIDEN ER INNE: Den tyske fotballegenden Franz Beckenbauer hevder tiden er inne for et klubbskifte for Borussia Dortmund-midtstopper Mats Hummels. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
TIDEN ER INNE: Den tyske fotballegenden Franz Beckenbauer hevder tiden er inne for et klubbskifte for Borussia Dortmund-midtstopper Mats Hummels. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZVis mer

Mener tidspunktet er perfekt for klubb-bytte for Hummels

Linkes til Manchester United.

Den tyske fotballegenden Franz Beckenbauer hevder tiden er inne for et klubbskifte for Borussia Dortmund-midtstopper Mats Hummels.

Hummels, som har vært fast inventar på den tyske landslaget de siste årene, har spilt i bundesligaen hele karrieren. Den siste tiden har imidlertid midtstopperen vært linket til Manchester United, og mye tyder på at det engelske storlaget vil forsøke å hente 26-åringen i sommer.

Franz Beckenbauer mener Hummels neppe vil finne et bedre tidspunkt for et miljøskifte.

- 26 år gammel er Hummels i den beste alderen med hensyn til en overgang til England, sier midtstopperlegenden til Bild ifølge Manchester Evening News.

- Jeg forstår godt tankegangen hans, tilføyer han.

Hummels har vunnet to seriemesterskap og en cuptriumf med Borussia Dortmund. Denne sesongen har imidlertid klubben slitt tungt sportslig, og mye har den siste tiden handlet om å berge plassen i toppserien.

(NTB)