Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mener Tiger Woods kjørte uaktsomt

Får bot på inntil 164 dollar.

KJØRTE UAKTOMT: Tiger Woods. Foto: AFP PHOTO / Robyn Beck / Scanpix
KJØRTE UAKTOMT: Tiger Woods. Foto: AFP PHOTO / Robyn Beck / Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet): Ifølge USA Today vil golfstjernen Tiger Woods bli siktet for uaktsom kjøring etter fredagens trafikkulykke.

På en pressekonferanse i dag ble det klart at Woods får en bot på 164 dollar (920 kroner). Han får også fire prikker på førerkortet.

Woods måtte til sykehus og få behandling for skader i ansiktet etter at han natt til fredag krasjet i en brannhydrant og et tre i naboens hage. Han har forklart at kona, den svenske modellen Elin Nordegren, knuste bakvinduet med en golfkølle for å hjelpe ham ut av bilen.

Ryktene har villet ha det til at skadene oppsto da Elin gikk løs på Tiger etter at en skandaleavis skrev at han har vært utro, og at han krasjet fordi hun slo løs på bilen med en golfkølle. Parets manglende vilje til å forklare seg for politiet har gitt ryktemakerne vann på mølla.

Politiet har gjort flere mislykkede forsøk på å avhøre Woods og hans kone etter uhellet utenfor deres hjem natt til fredag. På en pressekonferanse sa major Cindy Williams ved Florida Highway Patrol (FHP) at Tiger Woods ikke hadde kjørt forsiktig, men at det ikke foreligger bevis som godtgjør en strengere reaksjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media