Mener United var heldige: - Frustrerende

West Ham-manager Manuel Pellegrini mener mannskapet hans ville vunnet kampen om det var VAR i Premier League.

Foto: Phil Noble/Reuters/NTB Scanpix
Foto: Phil Noble/Reuters/NTB ScanpixVis mer

Manchester United - West Ham 2-1

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United slapp med skrekken mot West Ham i kveld, etter å ha slitt i store deler av kampen.

Det var særlig to nøkkelsituasjoner som gikk mot West Ham på Old Trafford i dag. Det var likevel en fattet West Ham-manager som møtte pressen etter det forsmedelige nederlaget.

- Det var frustrerende selvfølgelig, for jeg syns vi fortjente mer. Det var en glede å se laget spille slik de gjorde mot Manchester United. Dessverre for oss hadde dommeren noen vanskelige beslutninger, jeg klager ikke på ham, sier Pellegrini på pressekonferansen etter kampen.

West Ham-manageren mener at Felipe Anderson var onside da West Ham fikk en scoring annullert, at Juan Mata ikke skulle hatt straffe på 0-0 og at Anthony Martial var i offside da han ble spilt gjennom før han ble felt i forkant av 2-1-scoringen.

- Jeg klager ikke på dommeren, for det var ikke store feil. Med teknologien ville vi fått et annet resultat i dag, sier Pellegrini, som sikter til VAR (videodømming).

Men Pellegrini vil ikke slakte linjedommeren, som vinket for offside da West Ham satte ballen i nettet tidlig i kampen.

- Det er en feil, hvis du stopper reprisen og ser det fra 3-4 vinkler, så kan du se det. Linjedommeren må bestemme seg på et sekund, sier Pellegrini og knipser i fingrene for å illustrere hvor fort det går.

- Det er ikke en stor feil, sier West Ham-manageren videre.

TV-bildene viste at Diogo Dalot opphevet offsiden til Felipe Anderson fra sin venstreback-posisjon, men at det var marginalt.