Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mener Walcotts skade er synd og skam

England-sjef Roy Hodgson er ikke fornøyd før VM i Brasil.

MISTER VM: Arsenals Theo Walcott røk korsbåndet i kampen mot Totteham. Dermed mister han resten av sesongen og VM i Brasil. REUTERS/Dylan Martinez
MISTER VM: Arsenals Theo Walcott røk korsbåndet i kampen mot Totteham. Dermed mister han resten av sesongen og VM i Brasil. REUTERS/Dylan Martinez Vis mer

Englands landslagssjef Roy Hodgson fortviler over skaden som holder lynvingen Theo Walcott utenfor nok et fotball-VM.

I 2006 ble da 17-årige Walcott plukket ut som den store overraskelsen i Sven-Göran Erikssons VM-tropp. Men talentet fikk ikke spille et eneste minutt, og etter sommerens mesterskap i Brasil vil han stadig stå uten spilletid i et VM.

Walcott har nemlig skadet det framre korsbåndet i sitt venstre kne. Det betyr seks måneders fotballpause, og for England-sjef Roy Hodgson kommer nyheten svært ubeleilig.

- Jeg har snakket med Theo. Jeg ønsket bare å uttrykke min skuffelse på hans vegne, sier Hodgson til Englands fotballforbunds nettsted.

- Det er en nedtur for ham personlig, selvfølgelig, og for både Arsenal og England.

Uheldig Hodgson mener det er en skam at England har mistet en spiller av Walcotts kaliber til VM-turneringen. Han beskriver Arsenal-spilleren som utrolig uheldig, men mener han er for mentalt sterk til å la skaden påvirke karrieren.

- Etter å ha jobbet med ham i to år, kjenner jeg karakteren hans. Jeg vet at han vil komme enda sterkere tilbake fra dette, sier Hodgson.

Tidligere Arsenal- og England-spiss Ian Wright er ikke like sikker.

- For en spiller er det ødeleggende. Jeg mistet VM i 1998 med skade, og det er noe du aldri kommer helt over, sa han i et intervju med BBC.

Owen-støtte Den tidligere England-spissen Michael Owen, som var svært skadeplaget etter knesmellen han fikk i Tyskland-VM i 2006, uttrykte også støtte for Walcott tirsdag.

- Sjokkerende nyheter om Theo Walcott. Jeg ønsker ham en rask tilbakekomst og håper han returnerer til neste sesong bedre enn noen gang, skrev Owen via Twitter.

Walcotts skade kan åpne døren for spillere som James Milner, Andros Townsend, Raheem Sterling, Adam Lallana eller Aaron Lennon. De er kandidater til å knipe plassen på Englands høyrekant under VM.

(NTB)