Mener Zlatan ødela for Norge med sin gigantbrasse

- Jeg hadde blitt dritsur. Se ukas «Fotballfeber»!

(Dagbladet): Det ble en drømmedebut for Håvard Nielsen da Norge slo Ungarn 2-0 i Budapest, men det var Zlatan Ibrahimovic som stjal overskriftene onsdag kveld.

I ukas «Fotballfeber» er Aslak Sira Myhre og Stabæk-keeper Guro Pettersen gjester.

De to gjestene kommenterer både Norges avslutning på landslagsåret 2012 og den svenske superstjerna.

Tippeligaen nærmer seg slutten, og den nest siste runden ble preget av uro og bråk. I dagens episode diskuterer gjestene om supporterkulturen er blitt tøffere i Norge, eller om bråket da VIF tok imot LSK på Ullevaal søndag og Viking-dukkene som hang fra en bru i Haugesund, bare er tilfeldige episoder. Vi viser også et utdrag fra en reportasje Dagbladet laget i april, som tar for seg den nye supporterkulturen.

Toppserien er allerede ferdigspilt, og om en drøy uke spilles jentenes cupfinale på Åråsen. Der møtes Røa og Stabæk.

Vi spør Pettersen hva som er årsaken til den lave oppslutningen rundt jentefotballen, og hva som eventuelt kan gjøres for å få mer oppmerksomhet. Har Fotballforbundet skylda, eller er det klubbenes ansvar?

Helt til sist viser vi en kavalkade av keepertabber fra Tippeliga-sesongen som har gått. Keeper Pettersen får kåre den den hun syns er verst, og forteller samtidig hvordan Stabæk-jentene skal greie seg i cupfinalen nå som begge keeperne er skadet.