Menez sørget for at Milan-fansen endelig kunne smile igjen

Vant for første gang på fem kamper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Milan hadde ikke vunnet på fem kamper, men søndag kunne klubbens hardt prøvede supportere endelig juble. Da ble Parma slått 3-1.

Milan hadde ikke vunnet siden 14. desember, og sto med tre tap og to uavgjorte de siste fem kampene, men søndag tok seierstørken slutt.

Som så mange ganger før var det Jérémy Ménez som ble den store helten. Franskmannen, som er klubbens suverene toppscorer med 12 seriemål, scoret to ganger.

Han ga hjemmelaget ledelsen på straffe etter bare fire minutter, og ble så matchvinner med sin 2-1-scoring drøye ti minutter etter pause.

I mellomtiden hadde Antonio Nocerino, som er på lån fra nettopp Milan, utlignet. Cristian Zaccardo satte punktum kvarteret før slutt på pasning fra tomålsscorer Ménez.

Med seieren klatrer Milan til 8.-plass, og dermed får trener Filippo Inzaghi noe arbeidsro.

Uavgjort for serielederen Juventus hadde sjansen til å skaffe seg ni poengs luke i gullstriden, men greide bare 0-0 borte mot Udinese søndag. Dermed er avstanden til serietoer Roma den samme etter helgens kamper, mens tredjeplasserte Napoli nærmet seg.

Juventus-trener Massimiliano Allegri beklaget seg over lagets svake spill i første omgang og medga at det var heldig at det ble poeng i det hele tatt.

- Før pause spilte vi dårlig. Vi ga bort ballen for lett, og de fikk sjansen til å kontre mot oss. Det ble noe bedre i annen omgang, men Udinese spilte med høy intensitet. Uavgjort er rettferdig, men vi kunne ha tapt, sa han.

Roma spilte fredag sin fjerde uavgjorte kamp på rad med 1-1 mot Empoli. Napoli halte i land 2-1-seier borte mot Chievo Verona og var eneste lag blant de fem beste som vant i helgen.

Laget koblet grepet om 3.-plassen og er fire poeng bak Roma. Manolo Gabbiadini ble matchvinner etter at lagene hadde gjort et selvmål hver.

Dårlig debut Sampdoria og Lazio på fjerde- og femteplass tapte begge. Samuel Eto'o debuterte for Sampdoria, men det endte med 1-5-tap for Torino. Fabio Quagliarella stjal rampelyset med tre mål.

- Jeg vil be tilhengerne om unnskyldning. Jeg tar ansvaret for vår elendige prestasjon, men spillerne bør også spørre seg selv hva de gjorde, sa trener Sinisa Mihajlovic.

Lazio måtte se seg slått 2-1 av Cesena. Miroslav Kloses scoring mot slutten ble bare et trøstemål. Inter fikk en ny nedtur med 1-3-tap borte mot Sassuolo.

Inter vant serie A fem ganger på rad fra 2005 til 2010. Nå sliter klubben på nedre halvdel av tabellen. Simone Zaza ga Sassuolo ledelsen etter 17 minutter, før Nicola Sansone doblet den etter en halvtime.

Inters Mauro Icardi skapte spenning da han reduserte etter 83 minutter, men på overtid fastsatte Domenico Berardi resultatet til 3-1. Begge lag fikk en spiller utvist i sluttfasen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer