Menkerud blir ny kartleser for Brynildsen

Forlot Henning Solberg.

NY SJÅFJØR: Cato Menkerud, her med Henning Solberg, skal lese kart for talentet Eyvind Brynildsen kommende sesong. Foto: AFP/Juan Mabromata
NY SJÅFJØR: Cato Menkerud, her med Henning Solberg, skal lese kart for talentet Eyvind Brynildsen kommende sesong. Foto: AFP/Juan Mabromata Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Lillehamringen Cato Menkerud (36) blir ny kartleser for rallytalentet Eyvind Brynildsen (21).

Cato Menkerud avsluttet samarbeidet med Henning Solberg og var ledig på markedet. Han har også vært kartleser for Petter Solberg.

Sammen med Brynildsen skal han kjempe om VM-tittelen i den nye klassen S-WRC i en Skoda Fabia S2000 i årets sesong.

Allerede i neste NM-runde, Mountain Rally på Gol om halvannen uke, sitter de to i samme bil. Før det skal de også kjøre en test i neste uke. Første VM-runde kjører de i Sverige 11.-14. februar.

- Jeg har hatt noen veldig gode år sammen med Denis Giraudet. Med sin store erfaring har han lært meg masse. Jeg mener det vil være en fordel for meg å ha en norsk kartleser, så da Cato Menkerud ble ledig følte jeg at jeg ikke kunne la denne sjansen gå fra meg. Det kan gå tiår før en annen norsk kartleser av Catos kaliber blir ledig på markedet, sier Eyvind Brynildsen.

- Jeg er veldig motivert for oppgaven. Eyvind har ambisjoner og en fin innstilling. Han har allerede vist at han er en fører av internasjonalt format, selv om han er ung. Det blir spennende, og jeg ser fram til å være med en topp motivert, ung og ambisiøs fører som har fremtiden foran seg, sier Cato Menkerud.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer