Mens alle de andre jubler tar Fredheim Holm en «Rosicky»

Kanskje RBK-spissen fikk med seg offsiden?

(Dagbladet): Arsenals Tomas Rosicky sto for en av de store fotballsnakkisene før jul, da han to ganger i løpet av høsten lot være å snu seg, i motsetning til alle andre, etter frisparkbaklengs mot henholdsvis Sunderland og Manchester United.

Fotballens «Rain Man» døpte vi ham, men tsjekkeren fortalte senere at han rett og slett leste av frisparkskytterens ansikt at det ble scoring, og at han dermed ikke så noen grunn til å sjekke ytterligere.

- Det var bare et smil fordi noe sånt kunne skje igjen. Jeg trenger ikke å snu meg. Når jeg ser ansiktet hans (Larssons) og at han feirer, hvorfor skal jeg snu meg? Jeg har spilt i Arsenal i seks år og folk kan ikke tro at jeg ler etter at motstanderne scorer, forklarte Rosicky etter Sebastian Larssons redusering på Emirates i oktober.

Bildene etter gårsdagens sene Rosenborg-utlikning på Åråsen kan tyde på at bortelagets Daniel Fredheim Holm også har gode observasjonsevner.

Fotografiet over viser at RBK-spillerne jubler som gale, men Fredheim Holm tar det helt med ro.

Videoen gir litt bedre svar - det kan se ut som om spissen helst vil sjekke med linjemannen og dommeren før han tør å slippe feiringen løs.

SJEKKER: Fredheim Holm så ut til å ville være sikker før han turde å feire.Foto: Scanpix/NTB
SJEKKER: Fredheim Holm så ut til å ville være sikker før han turde å feire.Foto: Scanpix/NTB Vis mer

Kanskje han så tidlig det målscorer og kaptein Mikael Dorsin erkjente etter kampen, at han var hårfint offside da han sikret et poeng for trønderne?

- Jo, jeg er kanskje i offside med den ene skuldra. Men slikt jevner seg ut i løpet av en sesong, sa RBK-svensken.

At en tidligere VIF-spiller, og nåværende RBK-spiller, skal la være å feire mål mot LSK er vel i hvert fall tvilsomt.

Se hele situasjonen i videovinduet over!

PS. Dagbladet har ikke fått kontakt med Fredheim Holm i dag.