Mens alle snur seg har Rosicky allerede gitt opp

- Har aldri sett noe lignende, sier BBC-ekspert.

KLARSYNT?: Mens med- og motspillere fulgte Wayne Rooneys  frispark sin ferd mot nettmaskene, var en tilsynelatende uinteressert Tomas Rosicky allerede på vei ut mot midtbanen for å ta oppstilling.  Foto: SCANPIX/REUTERS/DARREN STAPLES/
KLARSYNT?: Mens med- og motspillere fulgte Wayne Rooneys frispark sin ferd mot nettmaskene, var en tilsynelatende uinteressert Tomas Rosicky allerede på vei ut mot midtbanen for å ta oppstilling. Foto: SCANPIX/REUTERS/DARREN STAPLES/ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• HER finner du en oppdatert overgangsoversikt for Premier League.

(Dagbladet): Det aller, aller meste gikk galt for et skadeskutt Arsenal-lag uten selvtillit på Old Trafford søndag, men det var ikke bare de unge og urutinerte som sviktet i det smått historiske 2-8 nederlaget.

Enkelte av de etablerte, som Andrej Arsjavin og Tomas Rosicky, har høstet kritikk etter direkte uinspirerte forestillinger.

Særlig gjennomgangen én episode - da Wayne Rooney skrudde inn sitt første av tre mål i kampen - har vekket oppsikt i etterkant (se video HER).

Tsjekkiske Rosicky ble i sine yngre år i Borussia Dortmund omtalt som en fotballens Mozart for sitt smått gudbenådede talent. Men tross sitt brede ferdighetsregister, hadde han neppe evnen til å forutse at Rooneys forsøk kom til å snike seg inn oppe i kroken bak Arsenal-keeper Wojciech Szczesny.

Likevel så det ut til at Rosicky allerede hadde gitt opp da Rooneys avslutning kom seilende over muren. Mens samtlige med- og motspillere spent fulgte ballens luftferd med blikket, begynte 30-åringen å gå mot midtbanen mens han stirret tomt ut i lufta motsatt vei av alle andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer