Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mens bombene regner over området, spiller guttene fotball som om ingenting har skjedd

Se video.

DRAMATISK: Dette klippet skal stamme fra et område i Midtøsten. En stor gjeng gutter spiller fotball på ei stor slette samtidig som en eksplosjon oppstår i bakgrunnen, etter det som skal ha vært et luftangrep. Vis mer

(FourFourTwo): Dersom en bombe hadde eksplodert i nærheten av fotballsletta der du spilte, er sjansen stor for at du ville reagert med sjokk og vantro. For mennesker som lever i krigsherjede områder er det en del av hverdagen.

Videoklippet øverst i denne saken skal ifølge rapportene stamme fra et område i Midtøsten. En stor gjeng gutter spiller fotball på ei stor slette samtidig som en eksplosjon oppstår i bakgrunnen, etter det som skal ha vært et luftangrep.

Men i stedet for å bry seg nevneverdig om det som skjer noen hundre meter fra banen, spiller guttene videre som om ingenting har skjedd. I bakgrunnen siver det store mengder røyk ut fra det bombede området, og minuttet etterpå smeller det igjen like ved.

Det er ingen informasjon om hvor nøyaktig eller når videoen stammer fra.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling