Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mens hele laget jubler som gale, står treneren rolig i bakgrunnen: - Det er utrolig

Palermo-manageren skjelt ut av kapteinen etter seier.

MERKELIG: Mens spillerne jubler, står manager Davide Ballardini i bakgrunnen (innfelt). Foto: EPA/Filippo Venezia/NTB Scanpix
MERKELIG: Mens spillerne jubler, står manager Davide Ballardini i bakgrunnen (innfelt). Foto: EPA/Filippo Venezia/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det var knyttet stor spenning til Palermos kamp mot bunnlaget Hellas Verona i dag. En kamp Palermo burde vinne for å få en luke ned til nedrykkstreken.

Det har kommet fram at Palermo-manager Davide Ballardini mistet støtten i spillergruppa, da han kranglet med lagets kaptein Stefano Sorrentino i går. Han truet med å vrake sisteskansen.

Manageren har blant annet beskyldt sistnevnte for å være ukonsentrert, og mener at keeperen har mistet engasjementet på banen.

Feiret ikke Til tross for misnøye gjorde bortelaget likevel jobben mot Hellas Verona, og jublet som gale da Franco Vasquez scoret det avgjørende målet etter 27 minutter.

En haug av spillere jublet sammen med apparatet og innbytterne på benken, men det var en mann som ikke tok del i feiringen - manager Davide Ballardini.

«Se på dette bildet: Paalermo scorer, manageren deres i bakgrunnen. Og i dag sparket keeperen ham på lufta!» skriver journalist Tancredi Palmeri på Twitter.

Du kan se manageren stå helt rolig i bakgrunnen når spillerne feirer, mens han skuer ut over gressmatta. Den reaksjonen var ikke unaturlig, da det kom fram hva Sorrentino fortalte media om opptakten til kampen.

- Ballardini har ikke snakket med oss verken før eller etter kampen. Det som skjedde er utrolig. Laget spilte og vant alene. Vi forberedte oss på best mulig måte alene, sier Sorrentino ifølge italienske Gazzetta Dello Sport.

Kapteinen ga nærmest manageren sparken under tv-intervjuet. Han åpnet også opp om den pågående krangelen med manageren.

- Jeg er kaptein på dette laget, og noen av disse spillerne er unge nok til å være mine barn. Jeg ønsker å beskytte mine lagkamerater. Du kan si jeg er dårlig, men du kan ikke si jeg mangler engasjement. Jeg vil ikke la noen tvile på integriteten og profesjonaliteten til denne gruppa. Den som gjør det må konfrontere meg. Ingen bør få lov til å tenke vonde tanker om vårt engasjement, sier Sorrentino.

I trøbbel Disse sterke uttalelsene fra den frittalende kapteinen setter manager Ballardini i en svært vanskelig posisjon. Det er få som tror han kan fortsette i sjefsstolen etter en slik tordentale.

Etter kampen valgte Ballardini å ikke snakke med media.

- Det var en veldig stressende uke for Ballardini, som ville ha en pause fra media, sier Palermos sportsdirektør Manuel Gerolin, som sier styret skal reflektere over manager-situasjonen i noen timer.

For fire dager siden kom beskjeden om at Davide Ballardini hadde fått sparken som Palermo-manager, for å få inn Giuseppe Iachini. Men bare timer etterpå kom kontrabeskjeden om at Ballardini ville fortsette likevel, ettersom Palermo ikke kom til enighet med Iachini.

Ballardini har i utgangspunktet kontrakt ut juni.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media