BRYDDE SEG: Superstjernen David Beckham kom med varm drikke til Cathrine Maynard og en eldre mann. Foto: London Ambulance Service
BRYDDE SEG: Superstjernen David Beckham kom med varm drikke til Cathrine Maynard og en eldre mann. Foto: London Ambulance ServiceVis mer

Mens hun hjalp en eldre mann kom plutselig Beckham bort: - Jeg kunne ikke tro det

Superstjernen kjøpte varm drikke til ambulansearbeider og pasient.

(Dagbladet): Det var beinkaldt da ambulansearbeider Catherine Maynard syklet rundt i London nylig. Maynard bruker sykkelen for å komme seg rundt til mennesker som trenger hjelp.

Hun hadde fått i oppdrag å oppsøke en eldre herremann som hadde falt og slått seg på gata.

- Jeg ventet med min pasient for en ambulanse som skulle transportere ham til sykehus, og selv om jeg holdt ham varm var det veldig kaldt ute, sier Catherine til London Ambulance Service.

Mens hun ventet dukket det plutselig opp en person hun trodde hun dro kjensel på.

- Plutselig kikket jeg opp og så noen som liknet på David Beckham gå forbi oss. Han sa hei og gikk til bilen sin. Jeg sa til mannen jeg passet på, «jeg tror det var David Beckham». Ti minutter etterpå kom han tilbake med kaffe og te til meg og min pasient, sier Catherine.

- Smigret Catherine og pasienten var veldig glad for at superstjernen tok seg tid til dem.

- Vi ble begge veldig moret og smigret. Det var forferdelig å sykle rundt i kulden i dag og jeg kunne ikke tro det da han kom tilbake med varm drikke - vi var så fornøyde, sier Catherine.

Beckham stilte også villig opp på et bilde sammen med Catherine etterpå.

Viste respekt London Ambulance Service skriver på sin Twitter-profil at Beckham viser at han «respekterer de hardtarbeidende ambulansearbeiderne, og at selv en liten gest som å kjøpe en kopp med varm drikke gjør at de ansatte føler seg verdsatt».

Det hører med til historien at pasienten hadde mindre skader og ble fraktet til et lokalt pleiehjem.

Historien er en stor kontrast til hva Catherine Maynard opplevde året før. Da ble hun angrepet av to pasienter på to dager, noe hun ikke hadde blitt på fem år i jobben.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram