Mens hun hjalp en eldre mann kom plutselig Beckham bort: - Jeg kunne ikke tro det

Superstjernen kjøpte varm drikke til ambulansearbeider og pasient.

BRYDDE SEG: Superstjernen David Beckham kom med varm drikke til Cathrine Maynard og en eldre mann. Foto: London Ambulance Service
BRYDDE SEG: Superstjernen David Beckham kom med varm drikke til Cathrine Maynard og en eldre mann. Foto: London Ambulance Service Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var beinkaldt da ambulansearbeider Catherine Maynard syklet rundt i London nylig. Maynard bruker sykkelen for å komme seg rundt til mennesker som trenger hjelp.

Hun hadde fått i oppdrag å oppsøke en eldre herremann som hadde falt og slått seg på gata.

- Jeg ventet med min pasient for en ambulanse som skulle transportere ham til sykehus, og selv om jeg holdt ham varm var det veldig kaldt ute, sier Catherine til London Ambulance Service.

Mens hun ventet dukket det plutselig opp en person hun trodde hun dro kjensel på.

- Plutselig kikket jeg opp og så noen som liknet på David Beckham gå forbi oss. Han sa hei og gikk til bilen sin. Jeg sa til mannen jeg passet på, «jeg tror det var David Beckham». Ti minutter etterpå kom han tilbake med kaffe og te til meg og min pasient, sier Catherine.

- Smigret Catherine og pasienten var veldig glad for at superstjernen tok seg tid til dem.

- Vi ble begge veldig moret og smigret. Det var forferdelig å sykle rundt i kulden i dag og jeg kunne ikke tro det da han kom tilbake med varm drikke - vi var så fornøyde, sier Catherine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer