Mens kompisene spiller fotball på sletta, gjør stortalentet Martin (15) dette

- Det blir litt mye.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Presset på Martin Ødegaard (15) har vært massivt den siste uka etter den vanvittige prestasjonen i Sandnes.

VG kunne i dag røpe at alle storklubbene i Europa er ute etter ham. 

Dagbladet møtte ham da Strømsgodset hadde tatt turen til Norway Cup i dag.  Alle spillerne var linet opp på et langbord - helt på hjørnet satt femtenåringen og lagde kø.

Alle ville ha en bit av ham.

- Det blir mye. Jeg synes det. Det blir mye oppstyr. Det hører med når man er fotballspiller,men jeg skulle gjerne hatt det litt roligere,  jeg må innrømme det, sier den sympatiske unggutten.

Det mens kompisene han går på skole med spiller fotball i gutte- og juniorklassen på sletta bak.

- Det er er et par kompiser av meg som er med og spiller, bekrefter Ødegaard mens han forteller lurt at han sto over selv.

Hvordan er det å være femten å være her i stedet for på banen?

- Jeg skulle gjerne ha vært her som spiller en gang også - men når jeg ikke kan være der er det hyggelig å være her og prate med supporterne.

 POPULÆR:  Martin Ødegaard tok seg god tid med fansen som hadde møtt opp på Ekeberg i dag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
POPULÆR: Martin Ødegaard tok seg god tid med fansen som hadde møtt opp på Ekeberg i dag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer