Mens kona jubler som en gal, hever ikke pappa Ince et øyenbryn

- Finner sikkert noe å kritisere, sier Tom (21) etter to mål for England.

(Dagbladet): 21-årige Tom Ince scoret to ganger da Englands U21-landslag knuste Sverige 4-0 forleden, og på tribunen i Walsall fulgte pappa Paul og kona Claire nøye med.

Claire var også jublende på beina da sønnen satte ballen i mål, men England-legenden Paul Ince ser åpenbart på gutten med et noe mer kritisk blikk.

Han rikket seg ikke av flekken etter scoringene, og da kona ville ha ham med i feiringen, fikk hun bare morsk mumling som reaksjon.

- Det er flott for meg at de er her, jeg får enorm støtte av dem. Spesielt mamma, hun går ikke glipp av en eneste hjemme- eller bortekamp. Pappa, han kommer sikkert til å kritisere meg for deler av prestasjonene mine i dag, sier Tom Ince smilende til FATV.

- Men jeg er veldig takknemlig for at mamma og pappa kommer for å se meg i dette været, det betyr mye for meg, sier unggutten.

Satt standarden
Blackpool fikk ikke pengene de var ute etter for 21-åringen i overgangsvinduet i januar, til tross for rapportert interesse fra både Reading og gamleklubben Liverpool.

Tom Ince imponerer likevel for Championship-klubben, han har seks U21-kamper for England nå, og ser fram til sommerens EM i Israel.

- Laget har satt standarden foran sommeren, og i første omgang synes jeg vi var eksepsjonelt gode, sier han om kampen mot Sverige.

Pappa Paul, også han med bakgrunn fra Liverpool, fikk 53 landskamper for England, og har vel således god grunn dersom han ikke ble så imponert over to scoringer på en regnfull kveld i Walsall.

Viktigst med spilletid
Paul er heller ikke så lei seg for at Tom blir på Blackpool en stund til, for å ta ytterlige steg med fast førstelagsspill.

- Det er mange som har skrevet at han skal til Liverpool, men han har aldri sagt det, og han har heller ikke sagt at han ønsker å forlate Blackpool, sa Ince senior til Sky Sports nylig.

- Jeg føler at han er klar for Premier League. Om det betyr en overgang i januar eller seinere, hvem vet? Det viktigste er at han har muligheten til å få spilletid der han havner. Liverpool, Manchester United eller Barcelona, jeg vil ikke at han skal gå til sånne klubber dersom det betyr at han ikke spiller fotball. For min del kan han gjerne bli i Blackpool og spille hver uke, fastslår Paul Ince.