Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mens lagkompisene jublet sto Ronaldo og deppet

Etterpå kokte han over.

HER HAR REAL NETTOPP GÅTT OPP I 3-2: Karim Benzema og lagkompisene feirer heftig nede ved cornerflagget, mens en skuffet Ronaldo går mot midtstreken. Foto: AFP PHOTO/Pedro ARMESTRE
HER HAR REAL NETTOPP GÅTT OPP I 3-2: Karim Benzema og lagkompisene feirer heftig nede ved cornerflagget, mens en skuffet Ronaldo går mot midtstreken. Foto: AFP PHOTO/Pedro ARMESTRE Vis mer

||| (Dagbladet): Cristiano Ronaldo har nettopp returnert fra skade etter flere måneder på sidelinja.

Og det var ikke vanskelig å se at han tørstet etter å tegne seg på scoringslista igjen mot Almeria i går, etter å ha tapt terreng i kampen om toppscorertittelen.

På stillingen 2-2 10 minutter før slutt ble han selv felt av Almerias keeper innenfor 16-meteren. Straffen var det ingenting å si på, og Ronaldo gikk seg selv fram for å sende laget sitt foran.

Men keeperen reddet, bare for å se Karim Benzema sette returen sikkert opp i nettaket.

- Jeg er perfeksjonist

Mens franskmannen og de andre lagkameratene løp jublende mot sidelinja ble Ronaldo stående igjen med armene til hodet - tydelig frustert over å ha misset selv.

Det er ikke første gangen Ronaldo lar være å juble for scoringer, men da har han gjerne scoret målet selv.

- Jeg var trist etter at jeg bommet på straffen, og det er grunnen til at jeg ikke feiret målet som fulgte. Jeg er en perfeksjonist, men jeg er glad for at Karim scoret, sier Ronaldo ifølge The Guardian.

Treneren Manuel Pellegrini avdramatiserer hele episiden.

- Jeg synes ikke Cristiano gjorde noe galt. Han var lei seg over å ikke å score på straffen, noe som er normalt. Han pleier alltid å feire mål sammen med lagkameartene. Folk får tolke som de vil, men jeg kan garantere at han er en god lagkamerat, sier Pellegrino.

Mistet hodet

SCORET PÅ RETUREN: Karim Benzema var våken etter Ronaldos straffemiss. Foto: AFP PHOTO/DOMINIQUE FAGET
SCORET PÅ RETUREN: Karim Benzema var våken etter Ronaldos straffemiss. Foto: AFP PHOTO/DOMINIQUE FAGET Vis mer

800-millionersmannen trengte imidlertid ikke vente lenge på nettsus, for like etter 3-2-målet satte han selv inn det fjerde fra kort hold.

Ronaldo strevde med å få av seg trøya, men greide det til slutt, og ble straffet med det gule kortet dommere er forpliktet til å dele ut i slike situasjoner.

Det kortet ble skjebnessvangert få minutter før full tid, da samme mann måket til Juanma Ortiz i sinne over å ha fått et klaps i ansiktet.

Dermed marsjordre for Ronaldo, som er en angrende synder dagen derpå.

- Jeg har mine feil, jeg også, men jeg er en type som ikke liker å bomme eller tape. Jeg ble utvist fordi jeg reagerte spontant. Jeg vil gjerne be om unnskyldning for det, sier han.

Ronaldo går nå glipp av storkampen mot Valencia, der Pellegrino selvsagt gjerne skulle hatt sin største stjerne tilgjengelig. Men han vil ikke kritisere portugiseren for de to meniongsløse kortene.

- De to gule kortene var greie, ettersom han dra av seg trøya og fordi han var involvert i flere episoder. Han er uansett en kreativ spiller som ikke fortjener å bli utvist, det er mange andre spillere som går over streken oftere, men som aldri ser det røde kortet, mener Pellegrino.

KOM IGJEN,KOMPIS: Esteban Granero forsøker å muntre opp Ronaldo etter straffemissen. Foto: AFP PHOTO/Pedro ARMESTRE
KOM IGJEN,KOMPIS: Esteban Granero forsøker å muntre opp Ronaldo etter straffemissen. Foto: AFP PHOTO/Pedro ARMESTRE Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media