Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mens Liverpool sleit for seier, var Sterling på ferie

- Jeg er ikke sikker på om det er uvanlig, sier Rodgers.

PÅ FERIE: Raheem Sterling fikk forlenget ferie av Brendan Rodgers, og var ikke med da Liverpool slo Sunderland tidligere i dag.  Foto: EPA/LINDSEY PARNABY/NTB Scanpix og privat
PÅ FERIE: Raheem Sterling fikk forlenget ferie av Brendan Rodgers, og var ikke med da Liverpool slo Sunderland tidligere i dag. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY/NTB Scanpix og privat Vis mer

(Dagbladet): Samtidig som Liverpool måtte jobbe for alle tre poengene mot bunnlaget Sunderland, var klubbens kanskje beste spillere denne sesongen på ferie. Raheem Sterling har fått muligheten til å reise til Jamaica av Liverpool-sjef Brendan Rodgers.

Det er uvanlig at spillere får fri slik midt i sesongen.

- Jeg er ikke sikker på om det er uvanlig. Det er det riktige å gjøre. Vi spør mye av han. Han har spilt mye fotball, ikke bare denne sesongen, men over flere år. Dette gir han en sjanse til å komme tilbake i form. Vi vil forhåpentligvis dra nytte av hvilen, sier Brendan Rodgers til BBC.

Utslitt Raheem Sterling har nylig fylt 20 år, men har likevel spilt flest kamper av utespillerne til Liverpool denne sesongen. Han fikk også mye spilletid av England-manager Roy Hodgson under fotball-VM i sommer.

- Vi håper han kan spille på dette nivået i 12-13 sesonger. Han er en veldig ung spiller med mye på press på skuldrene, sier Rodgers.

Liverpool forsøker å overtale Sterling til å skrive under ny langtidskontrakt med klubben, og da kan innlagt ferie være en fin gulerot i så måte.

I Jamaica For to dager siden la Sterling ut et bilde av seg selv med solbriller på i fødelandet Jamaica på sin Instagram-profil. Han stod også over ligakampen mot Leicester 1. januar.

Rodgers melder at han er tilbake i trening med klubben til uka.

I oktober kom det fram at Sterling selv ba om å få slippe å starte mot Estland fordi han var sliten. Landslagstreneren plasserte derfor Sterling på benken, noe flere eksperter reagerte på. Lik Dagbladet Sporten på Facebook. Lik Dagbladet Sporten på Facebook.