Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mens Martin er i Madrid, venter fortsatt én klubb på besøk av 16-åringen

- Vi har fortsatt en avtale.

VENTER: Mens Martin Ødegaard visstnok skal være på plass i Madrid, venter Ajax fortsatt på besøk av 16-åringen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
VENTER: Mens Martin Ødegaard visstnok skal være på plass i Madrid, venter Ajax fortsatt på besøk av 16-åringen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Martin Ødegaard skal, ifølge VG, ha blitt hentet i privatfly fra Rygge til Madrid i går kveld.

Det er andre gang 16-åringen er hos den spanske klubben - og denne gangen ryktes det at han er svært nær en avtale med den regjerende Champions League-mesteren.

Ifølge VG skal Strømsgodset-spilleren ha blitt lovet A-lagsspill og at drakt nummer 16 ligger og venter på den unge spilleren.

I midten av desember skal Ødeggard ha bedt Real Madrid om mer tid til å tenke over klubbvalget - og spanske aviser skrev om at pappa Hans Erik Ødegaard skal ha hatt flere møter med styret i klubben før jul.

Venter på besøk Dermed kan det se ut til at en lang rundtur hos de store europeiske klubbene stopper i den spanske hovedstaden.

Ødegaard har blant annet vært på besøk hos Bayern München, Real Madrid, Liverpool, Manchester United, Liverpool og Manchester City.

Men en av klubbene som ofte har vært nevnt i samme setning som 16-åringen har ennå til gode å få nordmannen på besøk.

Nederlandske Ajax har av mange vært nevnt som det lureste klubbvalget for Godset-spilleren. Men de har ennå ikke sett snurten av stortalentet.

- Vi har forsatt en avtale om at han skulle komme til Ajax på prøvespill etter jul, forteller Ajax-speideren John Steen Olsen til danske BT.

Men det spørs nå om ikke det prøvespillet blir noe av, skriver den danske avisa.

- Men om det skjer, eller når det skjer, vet jeg ikke, sier Steen Olsen om avtalen med Ødegaard om prøvespill hos Ajax.

- Ikke hørt noe Ajax er ikke den første klubben som melder om at de ikke har hørt noe fra Ødegaard og pappa Hans Erik.

I går kveld skrev avisa Manchester Evening News at Manchester United ikke har hørt et knyst fra 16-åringen etter at han besøket.

«Manchester United har ikke hørt noe fra det norske stortalentet Martin Ødegaard om en eventuell overgang til de røde», skrev avisa i går kveld.