IKKE VELDIG INTERESSERT: Cristiano Ronaldo fikk ikke med seg VM-trekningen fordi han lå og sov. Foto: REUTERS/Javier Barbancho/NTB Scanpix
IKKE VELDIG INTERESSERT: Cristiano Ronaldo fikk ikke med seg VM-trekningen fordi han lå og sov. Foto: REUTERS/Javier Barbancho/NTB ScanpixVis mer

Mens millioner fulgte VM-trekningen lå Ronaldo og sov

Fokuserer ikke på landslaget om dagen.

(Dagbladet): For millioner av fotballelskere verden over var trekningen av VM-gruppene ukas store høydepunkt. De som fulgte trekningen fikk servert den ene godbiten etter den andre etter hvert som kulene ble trukket opp av skåla.

Et av Brasil-VMs største oppgjør er Portugal og Tyskland som møtes i gruppe G, men den største stjernen av de alle, Cristiano Ronaldo, fikk ikke med seg trekningen på direkten.

- Jeg så ikke trekningen fordi jeg sov, sier Ronaldo på en pressekonferanse gjengitt av spanske Marca.

Han forteller at han ikke fokuserer på VM om dagen.

- Det er fortsatt en lang vei å gå til VM starter. Jeg er fokusert på Real Madrid, sier superstjernen.

Har en drøm Han forteller samtidig at han skal gjøre sitt beste når VM starter, og forsøke å score så mange mål som mulig. Ingen blir nok overrasket dersom det blir mange scoringer på portugiseren i Brasil.

- Jeg vet hvordan det føles å score i Champions League. Jeg kan bare forestille meg hvordan det vil være i VM. Det er noe du aldri vil glemme. Min drøm er å vinne noe viktig med landet mitt, men vi må holde føttene på bakken, sier Ronaldo ifølge avisa.

Superstjernen holder Spania, Brasil og nettopp Tyskland som de største VM-favorittene.

Her kan du lese hva RBK-spiller Mikkel Diskerud tenker om å møte Tyskland og Portugal. Vi kan også få en norsk duell i den samme gruppa dersom Adam Larsen Kwarasey (Strømsgodset og Ghana) blir tatt ut til VM.

Brasil-VM Gruppe G: Tyskland - Portugal - Ghana - USA