Mens noen mener han kunne vært med, er det greit at Ødegaard inntil videre ser El Clasico på TV

Morten P. kommenterer.

SLITER: Morten P. mener det er vanskelig å se at Martin Ødegaard kan komme til å bli lagkamerat med Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo i januar. Foto: NTB Scanpix
SLITER: Morten P. mener det er vanskelig å se at Martin Ødegaard kan komme til å bli lagkamerat med Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): MENS STADIG FLERE sender Martin Ødegaard til den ene storklubben etter den andre, oppfører gutten seg som om han skulle være på vei til Mjøndalen. Imponerende.

I VG KAN det leses at Frank de Boer vil ha Martin Ødegaard til Ajax, og det er til å forstå. De har sans for spillende talenter i den nederlandske storklubben. Flinke til å foredle dem er de også. Da Mats Møller Dæhli var i Amsterdam med Manchester Uniteds juniorlag for et par år siden var de Boer akkurat like interessert som han er nå. Og når Nederland nevnes stemmer kartet plutselig bedre med terrenget, i hvert fall i min bok.

Jeg sliter nemlig med å se at 15 år gamle Martin kan gå til Real Madrid eller Barcelona i januar.

Og få spilletid med en gang.

MEN EN MANN jeg har stor respekt for, en tidligere landslagspiller og utenlandsproff, mener det. Hans faglige syn på saken er at Martin Ødegaard er så god at han kan spille på absolutt alle fotballag, også de beste. Og de absolutt beste er de to lagene som denne lørsdagskvelden møter hverandre i en av de virkelige store klassikerne.

Legger du til Bayern Munchen har du verdens topp tre akkurat nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer