Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mens Pogba kritiseres av eksperter og fans, får han skryt av Mourinho: - Den beste på banen

- Han var banens gigant. Alle de andre guttene var også fantastiske, sier Mourinho.

FÅR STØTTE: Paul Pogba får støtte av José Mourinho. Foto: Paul Marriott/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
FÅR STØTTE: Paul Pogba får støtte av José Mourinho. Foto: Paul Marriott/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Paul Pogba har måttet tåle kritikk av eksperter denne sesongen. Manchester United-spillerens prislapp må ta mye av skylden for at det er skyhøye forventninger til stjerna.

Franskmannen kostet rundt 900 millioner kroner da han kom fra Juventus i sommer, og mange mener at fortsatt ikke er et ferdig produkt som fortjener en slik pris.

Sky Sports-ekspert Jamie Carragher mener Pogba mangler disiplin. De to norske kommentatorene Kenneth Fredheim og Kasper Wikestad har også kritisert bruken av Pogba. Tidligere United-spiller Paul Scholes har uttalt at Pogba gjør det for vanskelig og må spille enklere.

Midtbaneeleganten har tidvis vist glimt av hva han kan, men har samtidig vært nærmest usynlig i flere kamper denne sesongen. Vi bør forvente mer, mente Sky Sports-ekspert Frank Lampard etter 1-1-kampen mot Bournemouth i ligaen.

I går var det de samme gamle melodi. Et raskt søk på Paul Pogba i sosiale medier viser at flere supportere også begynner å miste tålmodigheten. Noe som provoserte mange ekstra mye i går, var at Pogba smilte da han hilste på Chelsea-manager Antonio Conte etter 0-1-tapet.

- Banens gigant

Det var også Paul Pogba som ikke klarte å stoppe N'Golo Kanté fra å sende avgårde avslutningen som gikk i mål bak en god David de Gea.

Men Manchester United-manager José Mourinho er av en helt annen oppfatning enn ekspertene og supporterne, om vi skal tro det han melder.

- Vi må være positive, spillerne var fenomenale, men Pogba var den klart beste spilleren på banen, sier Mourinho til MUTV, gjengitt av Daily Mirror.

- Han var banens gigant. Alle de andre guttene var også fantastiske, sier Mourinho videre.

Han kom også med et stikk til ekspertene som har kritisert Pogba denne sesongen.

- Ekspertene vil si mye om ham og det er bare sjalusi. De vil ikke tjene 10 prosent av det han gjør, sier manageren.

Hva mener han egentlig?

Journalist Oliver Kay er blant dem som tror at det er Mourinhos måte å skjerme rekordkjøpet på.

«Sterke ord fra Mourinho som forsvarer Pogba her. Jeg lurer på, bak skrytet, hva han egentlig mener om Pogbas forestilling», skriver han på Twitter.

José Mourinho er en manager som beskytter spillerne sine for enhver pris, men flere journalister mener Mourinho bør vurdere å benke Pogba og gi ham litt hvile. Under her kan du se noen av dem.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media