Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mens ryktene om framtida svirrer, trente Ødegaard som normalt med Real Madrid

ETTERTRAKTET: Flere klubber skal ønske  å låne Martin Ødegaard. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Flere klubber skal ønske  å låne Martin Ødegaard. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Martin Ødegaard trente med stjernegalleriet til Real Madrid som normalt onsdag. 18-åringens ventede utlån til nederlandsk fotball er ennå ikke bekreftet.

Martin Ødegaard var onsdag i aksjon på treningsfeltet hos Real Madrid. Bilder fra økten viser nordmannen sammen med flere av Reals stjerner, blant andre Cristiano Ronaldo.

Det er ikke lekket ut ny informasjon fra Ajax eller Heerenveen. Det er sistnevnte klubb som virker å seile opp som et klart alternativ for Ødegaard.

Flere nederlandske medier meldte om koblingen tirsdag. Velinformerte Marca, Spanias største sportsavis, fastslo langt på vei at Ødegaards neste stopp er Heerenveen.

18-åringens planer om å reise til Rennes rett etter nyttår skar seg nylig. Real Madrid-trener Zinédine Zidane skal etter planen ikke holde noen pressekonferanse de nærmeste dagene. Så noe konkret svar på situasjonen rundt Ødegaard, er ikke å vente fra sjefen selv.

Heerenveen-troppen samles etter juleferie 1. januar. Dagen etter reiser laget til treningsleir i La Manga, Spania. Den nederlandske serien starter igjen i midten av januar etter en vinterpause. Oddsene for at det skjer med Ødegaard i Heerenveen blir stadig lavere.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling