Mens ryktene om framtida svirrer, trente Ødegaard som normalt med Real Madrid

ETTERTRAKTET: Flere klubber skal ønske  å låne Martin Ødegaard. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Flere klubber skal ønske  å låne Martin Ødegaard. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Martin Ødegaard trente med stjernegalleriet til Real Madrid som normalt onsdag. 18-åringens ventede utlån til nederlandsk fotball er ennå ikke bekreftet.

Martin Ødegaard var onsdag i aksjon på treningsfeltet hos Real Madrid. Bilder fra økten viser nordmannen sammen med flere av Reals stjerner, blant andre Cristiano Ronaldo.

Det er ikke lekket ut ny informasjon fra Ajax eller Heerenveen. Det er sistnevnte klubb som virker å seile opp som et klart alternativ for Ødegaard.

Flere nederlandske medier meldte om koblingen tirsdag. Velinformerte Marca, Spanias største sportsavis, fastslo langt på vei at Ødegaards neste stopp er Heerenveen.

18-åringens planer om å reise til Rennes rett etter nyttår skar seg nylig. Real Madrid-trener Zinédine Zidane skal etter planen ikke holde noen pressekonferanse de nærmeste dagene. Så noe konkret svar på situasjonen rundt Ødegaard, er ikke å vente fra sjefen selv.

Heerenveen-troppen samles etter juleferie 1. januar. Dagen etter reiser laget til treningsleir i La Manga, Spania. Den nederlandske serien starter igjen i midten av januar etter en vinterpause. Oddsene for at det skjer med Ødegaard i Heerenveen blir stadig lavere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer