Mens Silva gjør seg klar til å avgjøre, har Terry og Cahill brytekamp - med hverandre

Ble avgjørende.

(Dagbladet): Chelsea - PSG 2-2 (e.e.o), 3-3 sammenlagt

«Ballwatching» er et begrep de fleste som har spilt fotball kjenner til, og kanskje var det den eldgamle tabben som ødela for Chelsea på tampen mot PSG i går kveld.

Da Thiago Silva headet inn vinnermålet (totalt) sto han helt alene inne i feltet - uhørt for et såpass dødballsterkt forsvar som Chelseas - men tv-reprisene viser forklaringen:

Holdt egen spiller John Terry hadde ansvaret for å markere PSG-brassen, men da corneren ble slått inn fra venstre, mistet han Silva av syne, og markerte sin egen lagkamerat i stedet.

På bildene kan man se at Terry tok et godt grep rundt stoppermakker Gary Cahill og hindret ham i å løpe, mens Thiago Silva upresset kunne heade ballen i en fin bue over en malplassert Thibaut Courtois.

Bortemålet ble til slutt avgjørende.

- PSG fortjente å vinne, sier Chelsea-manager José Mourinho etter kampen.

- Når et lag ikke klarer å forsvare to hjørnespark, og slipper inn to mål, så fortjener ikke det laget å vinne. Når et lag ikke takler presset ved å ha en spiller mer på hjemmebane, og stadion ikke aksepterer at laget må kontrollere kampen og heller vil at de skal presse for seier - vi taklet ikke det presset, sier portugiseren, ifølge Guardian.

- Bedre enn Chelsea over hele banen Chelsea hadde et brukbart utgangspunkt med 1-1 fra kampen i Paris - men også PSG hadde selvtillit etter en god kamp og flere sjanser til å stikke av med seieren sist.

PSG gikk mot en tung kveld da Zlatan Ibrahimovic fikk direkte rødt kort etter 31 minutter. Zlatan taklet Oscar - men dommeravgjørelsen om å vise det røde kortet ble slaktet av fotballekspertene.

Da Thiago Silva sikret avansement mot slutten var det etter en imponerende innsats ti mot elleve mann i 120 minutter.

- Jeg er veldig fornøyd med resultatet, sier PSG-manager Laurent Blanc.

- Og når det gjelder de ulike (dommerrelaterte) hendelsene: Kamper på dette nivået er fulle av press og spenning. Begge lag legger press på motstanderen, og Chelsea gjorde sitt av det. Det startet allerede før kampen med manageren deres, som forsøkte å legge press på dommeren. Det er en del av det psykologiske spillet, og det er greit. Men tar du bort disse usportslige elementene, mener jeg mitt lag var bedre enn Chelsea på alle områder på banen, sier Blanc.