Mens Spania røyk ut av VM skal han være i England for å signere for United

Kan bli første storsignering.

RYKTES KLAR: Ander Herrera kan være en av brikkene som skal til for at Louis van Gaal skal få skikk på Manchester Uniteds haltende midtbane. Foto: AFP PHOTO / RAFA RIVAS / NTB SCANPIX
RYKTES KLAR: Ander Herrera kan være en av brikkene som skal til for at Louis van Gaal skal få skikk på Manchester Uniteds haltende midtbane. Foto: AFP PHOTO / RAFA RIVAS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Spania takket i går for seg i Brasil med  3-0 over Australia, samtidig som en rekke spillere som har vært med på å prege internasjonal landslagsfotball takket for seg.

En av de som skal plukke opp arven på det spanske landslaget er Ander Herrera. Atletico Bilbao-spilleren fikk riktignok ikke plass i Vicente del Bosques VM-tropp, men 24-åringen skal ikke ha ligget på latsiden av den grunn.

Den spanske avisa Marca hevder nemlig at Herrera skal ha tatt seg en liten England-ferie.

Kan bli spanjol nummer tre Herrera, som har lagt en meget god sesong bak seg for den spanske klubben, har vært i Manchester Uniteds søkelys lenge, men nå kan det se ut til at han blir lagets første av flere storsigneringer denne sommeren.

Den sentrale midtbanespilleren skal ha en prislapp på 300 millioner norske kroner, og ifølge Marca er avtalen allerede i boks. Herrera skal også være i England hvor han har signert en fireårskontrakt med «De røde djevlene».

Dersom det stemmer vil han bli den tredje spanjolen i troppen til Louis van Gaal sammen med David de Gea og Juan Mata.

Midtbanen har vært en kime til problemer for Manchester United hele sesongen, og Herrera kan vise seg å bli et viktig tilskudd for å få den mektige skuta på rett kjøl igjen.

Kan bli klar i dag Den spanske avisa hevder videre at det skal være snakk om en fireårsavtale verdt omlag 25 millioner kroner i året, og at offentliggjøringen kan komme allerede i dag.

Ironisk nok er det ikke fotball på Europas aller største scener som trekker Herrera til England. Han var nemlig selv instrumentell da  Bilbao kvalifiserte seg for spill i Europa den kommende sesongen, mens i Manchester United må han nøye seg med spill innenfor landegrensene.

Men så hører det også med at Old Trafford ikke er en liten lekeplass.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer