Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mens United sliter, herjer vrakede Chicharito i Tyskland

Javier «Chicharito» Hernandez har tatt tysk fotball med storm siden han kom til Bayer Leverkusen.

I STORFORM: Javier «Chicharito» Hernandez (t.h) har tatt tysk fotball med storm siden han kom til Bayer Leverkusen fra Manchester United. Mexicaneren er kåret til månedens spiller i Bundesliga for annen måned på rad, melder Sky Sports. Foto: REUTERS/Michaela Rehle/NTB Scanpix
I STORFORM: Javier «Chicharito» Hernandez (t.h) har tatt tysk fotball med storm siden han kom til Bayer Leverkusen fra Manchester United. Mexicaneren er kåret til månedens spiller i Bundesliga for annen måned på rad, melder Sky Sports. Foto: REUTERS/Michaela Rehle/NTB Scanpix Vis mer

Javier «Chicharito» Hernandez har tatt tysk fotball med storm siden han kom til Bayer Leverkusen fra Manchester United. Mexicaneren er kåret til månedens spiller i Bundesliga for annen måned på rad, melder Sky Sports.

Chicharito har scoret 11 ganger på 14 seriekamper, sju av målene har kommet på de fem siste kampene. Det har ført til at han er kåret til månedens spiller i både november og desember.

Spissen kom til klubben for drøyt 150 millioner kroner i sommer. Han har scoret 19 mål på 22 kamper i alle turneringer.

Manchester United sliter på sin side tungt med å score mål om dagen. Laget er i fritt fall etter seks strake seriekamper uten seier. På disse kampene har United scoret fattige tre mål.

De har scoret 22 mål på 19 seriekamper denne sesongen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media