Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mens United-spillerne jubler, havner vakta i en desperat kamp

Politiet etterforsker stygge scener på Stamford Bridge.

GRIMASER: Mens de fleste tilskuerne er opptatt med å skrike mot Javier Hernandez og Ashley Young, er en av vaktene i store problemer ved reklameskiltet. Til slutt slår han nærmest kollbøtte inn på banen. Politiet forsøker nå å finne ut om mannen ble angrepet av en eller flere supportere. Foto:  REUTERS/Eddie Keogh
GRIMASER: Mens de fleste tilskuerne er opptatt med å skrike mot Javier Hernandez og Ashley Young, er en av vaktene i store problemer ved reklameskiltet. Til slutt slår han nærmest kollbøtte inn på banen. Politiet forsøker nå å finne ut om mannen ble angrepet av en eller flere supportere. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Se videobilder av hendelsen her

(Dagbladet): Dommer Mark Clattenburg har stukket av med nesten all oppmerksomhet etter søndagens dramatiske toppoppgjør på Stamford Bridge, og skal etterforskes av FA for påståtte rasistiske uttalelser.

Samtidig har politiet iverksatt etterforskning av en helt annen episode, som inntraff i sekundene etter at en offsideplassert Javier Hernandez styrte inn 3-2-målet for Manchester United.

Meksikaneren vendte seg mot Chelsea-supporterne i feiringen, som ikke overraskende lot seg trekke opp. Noen meter unna der Hernandez og Ashley Young hadde stilt seg opp brøt det ut dramatikk på tribunen:

En vakt ble presset inn mot reklameskiltet og hadde tilsynelatende store smerter da han nærmest slo kollbøtte inn på banen. Akkurat hva som skjer, og om han blir truffet av slag, er vanskelig å se ut fra de tilgjengelige videobildene.

Men pent er det uansett ikke - og vakta ble omringet av medisinsk personell i minuttene som fulgte.

Etterpå var situasjonen noe uoversiktlig, men det ble rapportert at mannen hadde skadet beinet.

- Det er fortsatt uvisst hva som forårsaket skaden hans, men vi vil granske det sammen med klubben. Det bør finnes overvåkningsbilder, sier politisjef Bernard Hogan til Daily Mail.

Han utelukker ikke at flere personer kan ha gått sammen om å angripe vakta.

- Det ble kastet flere gjenstander inn mot banen i retning av Hernandez og Young, og en Chelsea-talsmann sier de undersøker om noen av dem kan ha truffet vakta.

- Det jeg har fått vite så langt er at vakta mistet balansen og falt, at han muligens skadet kneet og ble behandlet bak dødlinja. Han ble fraktet til sykehus, sier talsmannen.

Manchester United vant for øvrig kampen 3-2 mot et Chelsea-lag som avsluttet med ni mann på banen, etter at Branislav Ivanovic og Fernando Torres ble utvist i 2. omgang.

UPOPULÆR: Javier Hernandez får passet sitt påskrevet mens han feirer 3-2-målet. Foto:  AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS
UPOPULÆR: Javier Hernandez får passet sitt påskrevet mens han feirer 3-2-målet. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS Vis mer