Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mentalt utslitt

BERGEN (Dagbladet): Brann - Bodø/Glimt 0-2. Brann-trener Teitur Thordarson forklarer at spillerne hans er mentalt utslitt etter et uvanlig krevende spilleprogram. De ble ikke bedre av at Arild Berg gjorde dem svimle av tekniske finteferdigheter på Brann stadion i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hele spilleopplegget vårt gikk som planlagt. Vi klarte å tette effektivt igjen bakover og når det defensive spillet sitter, kommer angrepene helt av seg selv. Alle vet at vi har gode spisser. Vi kunne ha vunnet med flere mål, sier Arild Berg. # Målscorer Tommy Bergersen er ikke mer beskjeden enn at han mener Bodø/Glimt kunne ha vunnet med både sju og åtte mål.

Kjempesjanser

- Vi rullet opp det ene angrepet etter det andre og skapte kjempesjanser. Alt ble veldig bra gjennomført, med unntak av noen avslutninger, sier Bergersen, mens han ser med bekymring mot blodet som renner fra det venstre kneet sitt.

- Brann-spillerne kom flere ganger med knottene først. Jeg synes ikke dommeren (Per Ivar Staberg , red. anm.) var flink til å slå ned på det, sier han.

Brann har gått på tre tap på rad og er ikke til å kjenne igjen fra vårkampene.

Teitur Thordarson erkjenner at han savner Hassan El Fakiri som reiste til Monaco i sommer og Raymond Kvisvik som er skadet.

Mentalt utslitt

- Det er klart. De var våre beste spillere i mange kamper i vår, men det er ikke hele forklaringen på at vi spiller dårligere nå. Spillerne er fremdeles fysisk sterke nok, men de er mentalt utslitt. Vi har hatt det hardeste spilleprogrammet av alle lagene. Med to kamper i uka har vi ikke fått den hviledagen vi trenger. Først denne uka får vi anledning til å puste ut litt. Det trenger alle spillerne, forklarer Teitur Thordarson.

Landslagsaktuelle Thorstein Helstad headet en ball i stanga da han fikk stå aleine tre meter fra mål.

- Det kan ikke gå min vei hver gang. Det er sånt som skjer noen ganger, sier han.

<B>BEST MED BALL:</B> Arild Berg gjorde Martin Knudsen og Thorstein Helstad til statister i går.