Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Mer behagelig å smelle huet inn i stanga

Thomas Myhre om situasjonen i Charlton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

rBISLETT (Dagbladet.no): Norges klare førstevalg mellom stengene heter Thomas Myhre. Før Premier League-sesongen i England trodde Myhre det var situasjonen hans i Charlton også. Og tok feil.

- Da jeg ti minutter etter siste treninga før seriestart skjønte at jeg ikke skulle spille, hadde det vært mer behagelig å smelle huet i stanga. Det gjør bare fysisk vondt, hodet ditt begynner ikke å rote med masse tanker, forteller Myhre om vrakingen i Charlton.

Med et sakte lukkende overgangsvindu begynner det nemlig å haste litt for Myhre om han skal komme til en klubb der han har full tillit.

Ikke holdbart

For selv om manager Iain Dowie gjerne vil ha Myhre i klubben, er det ikke godt nok for landslagskeeperen å sitte på benken.

- Det er ikke en holdbar situasjon for meg, i en alder av 32 år. Dowie har tatt et valg når det gjelder keeper, og det får jeg bare ta konsekvensen av, sier han til Dagbladet.no.

Selv mener Myhre at han har gitt klar beskjed om at dersom noe annet dukker opp i løpet av de neste dagene, er han mer enn interessert i å høre hva det er. Skjer det ikke noe på overgangsfronten, er han innstilt på å brette opp ermene og jobbe seg inn på laget om han får sjansen.

Surmuler ikke

BLE OVERRASKET: Thomas Myhre hadde trua på plass mellom Charlton-stengene. Nå vurderer han klubbytte. Foto: SCANPIX
BLE OVERRASKET: Thomas Myhre hadde trua på plass mellom Charlton-stengene. Nå vurderer han klubbytte. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi får vente og se hva som skjer de neste dagene, men det har skjedd større undere i fotballen enn at spillere har byttet klubb mot slutten av overgangsvinduet. Jeg har uansett ikke tro på å grave meg ned og surmule, sier Myhre.

- Men det er fantastisk deilig å komme inn her og få to kamper med landslaget. Dette er et lag jeg muligens har tillit i, sier han ironisk.

image: - Mer behagelig å smelle huet inn i stanga
VRAKET MYHRE: Manager Iain Dowie fortrekker innleide Scott Carson i Charlton-målet.