Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mer enn 100 000 har talt

Og aldri har det vært jevnere i Klubben i mitt hjerte.

(Dagbladet.no): Aksjonen Klubben i mitt hjerte har mobilisert tusenvis av ivrige idrettslagssjeler til å stemme på den klubben som ligger deres hjerte nærmest.

Så langt har flere enn 100 000 stemt, og avstemmingen er åpen helt fram til klokka 12 fredag 22. oktober. Det er med andre ord drøssevis av dager til den endelige avgjørelsen kommer.

Og der kommer din stemme inn i bildet. For i dag viser det seg at det ikke har vært jevnere i toppen enn det er nå. Derfor kan nettopp stemmen din, eller stemmen til noen du kjenner, vipe avstemmingen i klubben du elskers favør.

Brann forbi Vålerenga

Det er som kjent fire kategorier i avstemmingen, og i hver kategori er det gode premier til klubben som vinner avstemmingen.

I kategorien fleridrettslag med over 500 medlemmer leder nå NTNUI med 15 stemmer på Brodd IL. På plassene bak følger henholdsvis Asker Skiklubb, LSK, og Start IK.

Det er likevel Oslo-klubben Heming som klatrer mest på lista. Kan noen utfordre de fem tetklubbene?

Og i kategorien spesialidrettslag med flere enn 100 medlemmer fortsetter tvekampen mellom Brann og Vålerenga. I ettermiddag har Bergensklubben tatt steget opp på førsteplass igjen, etter å ha ligger under nesten hele uka.

På plassene bak de to publikumsklubbene følger Fredrikstad FK, Aalesund FK, og RBK. Med Valestrand/Hjelvik FK som klubben som klatrer mest.

Ekstremt jevnt

Og trodde du det var jevnt i de to foregående kategoriene bør du følge nøye med nå. I kategorien spesialidrettslag med færre enn 100 medlemmer beholder Sofiemyr FK ledelsen foran Godfoten FK. Differansen er bare 11 stemmer.

Bakfra kommer Nesodden Seidokan Karateklubb, med Øya FK som den store klatreren. Her er det så jevnt at bare et par stemmer kan vippe seieren i favør av klubben som er flinkest til å mobilisere.

I kategorien for fleridrettslag med færre enn 500 medlemmer har Blussuvoll VBK tatt en ganske solid ledelse. Men heller ikke her er det i nærheten av å være avgjort.

Harstad Bueskyttere klatrer oppover lista, sammen med Rasta IL og Vålerenga Amerikansk Fotball. Ikke glem Spangereid på andreplass heller. Klubben ledet lenge i denne kategorien, og holder fortsatt andreplassen.

Så hva venter du på? Stem på klubben i ditt hjerte nå!

SIKTER MOT STJERNENE: Harstad Bueskytterklubb er blant klubbene som klatrer på lista.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media