Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mer enn 30 europeiske klubber vil ha Martin på besøk

Barcelona fortsatt interessert.

STOR INTERESSE: Interessen rundt Martin Ødegaard er stor hos de europeiske klubbene. Over 30 klubber skal ha kommet med henvendelser angående 15-åringen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
STOR INTERESSE: Interessen rundt Martin Ødegaard er stor hos de europeiske klubbene. Over 30 klubber skal ha kommet med henvendelser angående 15-åringen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Interessen rundt Martin Ødegaard er ikke dempet etter at han onsdag kveld fikk 33 minutter i privatlandskampen mot Estland på Ullevaal.

Det eneste som begeistret publikum var 15-åringen, og debatten om Ødegaard burde starte søndagens EM-kvalikkamp mot Aserbajdsjan har rast her hjemme det siste døgnet.

Over 30 klubber Strømsgodsets storspill på landslaget har ikke dempet interessen hos europeiske klubber.

Dagbladet vet at over 30 europeiske klubber har henvendt seg for å få Martin Ødegaard på besøk.

Pappa Hans Erik Ødegaard bekrefter at det har rent inn med henvendelser.

- Det har vært masse klubber som vi har vært i kontakt med. Akkurat antallet vet jeg ikke, men det har vært kjempemange, sier pappa Ødegaard til Dagbladet.

Søndagens landskamp blir Martin Ødegaards siste kamp for året, men det betyr ikke at 15-åringen tar helt juleferie. TV2 meldte tidligere denne uka at stortalentet skal besøkte to til fire klubber før jul, deriblant Liverpool.

Engelske Daily Mail hevder å vite at besøket hos den engelske klubben skal ha en varighet på ei uke.

Barca-interesse Pappa Ødegaard ønsker ikke å si så mye om hva de ser etter hos en klubb når de er på besøk, men sier de er ute etter å vite hva klubbene tenker.

- Vi prater med dem. Det er for å bli kjent med klubbene, og vite hvordan de tenker, sier Ødegaard senior om klubb-besøkene.

Den spanske sportsavisen Marca melder i dag at Ødegaard skal ha fått tilbud om å besøke Barcelonas akademi. Den samme avisa skriver også at Real Madrid skal ha kommet med et tilbud til 15-åringen etter at han var besøk hos klubben i starten av november.

Dagbladet vet at Barcelonas interesse for 15-åringen er der, men at det ikke har skjedd noen utvikling i saken.

Nyheten om at Barcelona er interssert i Ødegaard er ikke ny, slik den framstår i Spania i dag. I slutten av oktober skal pappa Hans Erik Ødegaard ha vært på besøk hos Barcelona, etter at det i starten av samme måned ble kjent at Barcelona er interessert i det norske stortalentet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling