Mer enn bra nok, Molde!

For her startet seriemesterne med alt å tape og endte med maks poeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET var tilsynelatende langt mellom gullglimtene hos de regjerende seriemesterne i sesongens første kamp, men sånn kommer an på hva du ser etter. I mars med 29 kamper igjen kan det være viktigere med noen små tegn på et stort lag enn stort spill.

I hvert fall så lenge kveldens regnskap uansett viser tre poeng.

DET klareste tegnet på Moldes styrke var motstanderens forsiktighet. Den kom ikke fra start. Gjennom første omgang ble Strømsgodset-spillerne stadig tryggere, og Drammenslaget burde ha gått til pause med en 1 - 0 ledelse. Da det ikke skjedde, kom imidlertid følelsen av at det å ta ett poeng virkelig er en prestasjon for et bortelag på  Aker Stadion.

Det var det for anledningen ikke. De regjerende seriemesterne var plutselig litt for nervøse og litt for avventende til å kunne spille ut noen i Tippeligaen, og da var det ganske unødvendig å trekke seg tilbake på egen banehalvdel.

Likevel var det akkurat det Strømsgodset gjorde rett etter pause, og det var den unødvendige forsiktigheten laget tapte på.

FOR med grepet på kampen forsvant også den ekstra tryggheten som det gir å prege spillet på bortebane. Det gjorde at Molde egentlig kom lett til de avgjørende sjansene:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer