Mer Flo-kritikk i Skottland

Tore André Flo er selvfølgelig en av skyteskivene i skotsk presse etter cupnederlaget mot Dundee. Selv innrømmer stryningen at han ikke er i toppform.

Med 1-0-tapet i kvartfinalen mot Dundee United forsvant alt håp om Rangers-mesterskap denne sesongen. Glasgow Rangers la 160 millioner på bordet for at Flo skulle innhente tabelledelsen til byrival Celtic, og kanskje bidra til en cuptriumf eller to.

Det har ikke gått helt etter planen.

«Mysteriet Flo»

Etter cuptapet i går, skrev avisa The Herald dette om Flo:

«Sist kveld var enda et eksempel på mysteriet Tore Andrh Flo. Det hersker ingen tvil, som Advocaat (Rangers-manager red.anm) gang på gang har hevdet, at denne spissen kan score mål. Men det pussige er at en så stor mann mann fra Skandinavias muskelkultur opptrer så spinkelt i de skotske duellene.»

«Nordmannen trenger kanskje tiden fram til neste sesong før han viser sitt beste, men i denne kampen var han for Advocaat det han har vært siden han kom - en spiller som bare tidvis viste sitt talent».

Tore André Flo er den første til å innrømme at han ikke er i superform.

- Formen er veldig opp og ned. Jeg er veldig god på trening den ene dagen, dagen derpå er jeg ikke så god, sier Flo på klubbens hjemmeside.

- Men en positiv ting er at kroppen føles mye lettere nå - med det mener jeg at ikke leggene virker så tunge og trøtte som da jeg kom tilbake fra skaden.

Champions League

Han gleder seg til å få selskap av nyinnkjøpe Marcus Gayle (fra Wimbledon) i Rangers-angrepet.

- De siste månedene har jeg vært vår eneste target-man framme, men etter det jeg har sett av Marcus i Premier League er han veldig sterk i lufta. Jeg tror det skal bli bra å dele litt på target-rollen, sier Flo.

- Jeg har hatt ryggen mot mål for ofte. Det er ikke det jeg er best på. Personlig er jeg best med ansiktet mot mål og når jeg kan løpe mot forsvaret.

Til tross for cupnederlaget nekter Rangers-manager Dick Advocaat å vurdere sin stilling.

- Nei, overhodet ikke. Vi vet hva vi må gjøre. Vi må sikre oss sjansen til Champions League ved å bli nummer to i ligaen, sier Advocaat.

TAPTE I GÅR:</B> Tore André Flo har scoret åtte mål på 13 kamper, men likvel er ikke skotsk presse fornøyd.