- Mer legitimt for Beckham og Ljungberg å kle av seg

Talentspeideren orker ikke se slike videoer. Her er ukas «Fotballfeber»!

(Dagbladet): John Carew er langt unna å ta på seg fotballskoa, men havnet likevel i rampelyset denne uka.

Undertøysreklamen med Tatiana Shamratava har gått sin seiersgang på nettet. Kun iført boksershorts, gjør han som sine tidligere fotballkolleger David Beckham og Fredrik Ljungberg.

Dagens gjest i «Fotballfeber» er Rosenborgs talentspeider Stig Torbjørnsen.

Vi spør Torbjørnsen hva han mener om at fotballspillere til stadighet stiller opp i undertøysreklamer.

Molde slo Rosenborg 2-0 sist helg, og sikret seg med det tre viktige poeng i den nervepirrende serieinnspurten. I kommende runde skal romsdalingene til Tromsø, mens Strømsgodset tar imot trønderne hjemme. Gullkampen i Tippeligaen lever i aller høyeste grad, men RBKs talentspeider er ikke lenger like sikker på trøndersk triumf.

Når spillere gjør dumme ting på banen straffes de med utestengelse og bøter. I den brasilianske Serie A har de nå innført et straffesystem hvor spillerne i stedet får samfunnstjeneste, som å besøke barnehjem og lignende. Vi spør vår gjest om dette kan være et effektivt virkemiddel for å få ned de usportslige hendelsene i fotballen.

De nominerte til Gullballen ble offentliggjort denne uka. Messi og Ronaldo utpeker seg som vinnerkandidater, men etter helgas runde i La Liga fikk Ronaldo passet påskrevet: Mallorca-trener Joaquin Caparros uttalte etter deres 0-5-tap for Real Madrid, at stjernespissen var for arrogant til å vinne Gullballen. Vår gjest må svare på om det er riktig eller ikke.