FORTSATT MANNEN SOM BLE VALGT: Vaktene måtte beskytte banneret av Moyes på Old Trafford etter City-tapet, men David Moyes tror fortsatt han er mannen som kan ta tilbake hegemoniet i engelsk fotball for Manchester United.Foto: AFP /PAUL ELLIS / NTB Scanpix
FORTSATT MANNEN SOM BLE VALGT: Vaktene måtte beskytte banneret av Moyes på Old Trafford etter City-tapet, men David Moyes tror fortsatt han er mannen som kan ta tilbake hegemoniet i engelsk fotball for Manchester United.Foto: AFP /PAUL ELLIS / NTB ScanpixVis mer

- Mer motivert enn noen gang

Men Moyes ber om tid for å snu United-skuta.

Manager David Moyes sier han aldri har hatt et sterkere ønske om å snu ting rundt på Old Trafford og føre Manchester United tilbake til toppen av engelsk fotball enn akkurat nå.

Etter 0-3-tapet for Liverpool slo United tilbake med to sterke seirer over West Ham og Olympiakos. Men like raskt som oppturen kom en ny, bitter nedtur. 0-3-nederlaget for City tirsdag var tungt å svelge for de med hjertet i den røde delen av Manchester.

- Spillerne vet nøyaktig hva det vil si å spille for Manchester United og hvilken standard det medfører. Men de har det like vondt som meg, og vi er desperate etter å snu ting. Forhåpentlig kan de vise det i kampen mot (Aston) Villa, sa Moyes på fredagens pressekonferanse.

Vrient Før lørdagens hjemmekamp mot Villa har United-fansen vist sin harme. De har varslet at de vil sende et fly over Old Trafford med et banner som ber om at Moyes sparkes.

Foreløpig ser ikke all kritikken ut til å stresse manageren nevneverdig.

- Jeg må si at jeg er mer motivert for å lykkes enn noen gang, og jeg ønsker å komme i en bedre posisjon enn vi er nå. Jeg tror virkelig at vi kan klare det.

- Vi har en stor klubb, og det gir oss sjansen til å gjøre nettopp det på grunn av menneskene og spillerne vi kan trekke til klubben. Det kommer bare til å ta litt tid å løse problemene, sa Moyes.

Støtte Faktisk mener skotten at han har flertallet av tilhengerne i ryggen. Han forventer at de fortsetter å støtte laget inne på stadion.

- Overalt hvor jeg går, får jeg god støtte fra Manchester United-supportere. I går kveld (torsdag) var jeg med på en middag for Darren Fletcher, og de supporterne som var der sa «Kjør på videre. Vi forstår akkurat hvilken situasjon klubben og laget er i».

- De var veldig støttende, og hver gang jeg har vært på Old Trafford har publikum vært fantastisk. Så jeg ser det annerledes enn mange andre, hevdet Moyes.

(NTB)